pavulonek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Powitawszy Piwowarów Mam na imię Paweł, mieszkam w Mysłowicach. Forum czytam już ze 4 miesiące, zarejestrowałem się miesiąc temu i po bardzo mile spędzonym czasie w sobotę w Żywcu, postawiłem w końcu napisać pierwszego posta. Mam na koncie 3 warki z zacieraniem (2 brewkity się nie liczą ) i oczywiście planuję robić dalsze Mam nadzieję że w miarę czasu nawiążę bliższe znajomości i współpracę z kolegami ze Śląska, a także oczywiście z piwowarami z całej Polski Serdecznie pozdrawiam kolegów, których poznałem w Żywcu (troszkę było mi głupio, bo ja was znałem już z forum, a Wy mnie nie ), czyli pierona, jkocurka, wenę, przemyssa, dori, kopyra oraz wszystkich, których poznałem, a nie pamiętam nicków - sorki. Szczególne podziękowania dla Jejskiego, który raczył wziąć nowicjusza pod skrzydła podczas mojego pierwszego pobytu na Festiwalu. W przyszłym roku na pewno się zjawię Pijmy piwo, a żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam serdecznie i życzę powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Cześć Paweł. Ciekawe czy ja też z Tobą rozmawiałem w Żywcu. A Wujek Jejski ma dla Ciebie coś extra, co wszyscy tutaj sobie bardzo cenimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witaj i powodzenia Zacierałeś od samego początku czy zacząłeś od brewkitów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witaj i powodzenia Zacierałeś od samego początku czy zacząłeś od brewkitów ??? Przecież napisał, że dwóch puszek nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witaj i powodzenia Zacierałeś od samego początku czy zacząłeś od brewkitów ??? Przecież napisał' date=' że dwóch puszek nie liczy [/quote'] Nie liczy, nie liczy, ale kwestia jest tego typu czy robił je na początku czy po zacieranych warkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex5555 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Śmiem sądzić że zaczynał od puszek, a więc z plusika od Jejskiego będą nici. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 No ja to właśnie tak zrozumiałem, że zaczął od puszek - jak chyba wiele osób. Eeee tam plusik od jejskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek63 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Plusik od Jejskiego, ważna rzecz, ale plus jeden piwowar domowy w Polsce bezcenne! Witaj Pawle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 I ja witam kolejnego zakręconego forumowicza. Do spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Również witam i pozdrawiam, samych udanych piwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Gdybym zaczął od zacierania, to puszek bym już na pewno nie popełnił! Na szczęście jest popyt od kilku kolegów i nie muszę tych produktów spożyć sam Dzięki za miłe przyjęcie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Gdybym zaczął od zacierania, to puszek bym już na pewno nie popełnił! Na szczęście jest popyt od kilku kolegów i nie muszę tych produktów spożyć sam Ja zacząłem od zacierania i do dziś się zastanawiam , czy piwo z puch naprawdę jest dużo gorsze. Będę musiał uwarzyć jedno na próbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Szkoda kasy i czasu na puszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Szkoda kasy i czasu na puszki. Masz rację , ale czasami mnie kusi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam i samych udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Witam i pozdrawiam ,życzę sukcesów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam tym razem we virtualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Powitać i życzyć powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi