dziedzicpruski Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dobrze ,że dodałeś może...Na zakwaszenie ma większy wpływ jęczmien palony w łusce. no,to sam zobaczysz,co daje więcej kwasu;łuska,czy gaz. to "może" było tak na pocieszenie,módl się lepiej ,żebyś nie miał granatów po 4 miesiącach,no chyba ,że spożyjesz tego stouta w 1 czy 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się