Skocz do zawartości

ile dodał byś glukozy do irish stout


amalos

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze ,że dodałeś może...

Na zakwaszenie ma większy wpływ jęczmien palony w łusce.

no,to sam zobaczysz,co daje więcej kwasu;łuska,czy gaz.

 

to "może" było tak na pocieszenie,módl się lepiej ,żebyś nie miał granatów po 4 miesiącach,no chyba ,że spożyjesz tego stouta w 1 czy 2.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.