przemo70 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tylko piwowarów zabraknie podczas ogłaszania Spoko ! Do ogłoszenia wyników wrócą . Wrócą' date=' tylko w jakim stanie? [/quote'] Podobno Hasintus przyjedzie to odbierze zwłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 To Hasintus prowadzi zakład pogrzebowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Pewnie nie, ale może zrobi to bez papierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ile trzeba mieć korun, żeby wystarczyło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 spoko, spoko 3 szybkie i wracamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 3 to na jedną nogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ile trzeba mieć korun, żeby wystarczyło? To zależy jacer ile możesz i czy w ogóle jeszcze możesz Standard 3 + obiad + napiwek w zeszłym roku wystarczyło 500 KCz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 piwo 24-26 koron obiad: 30-40 koron zupka, drugie danie od 80 w górę na http://www.minipivovarkonicek.cz/ masz jidelni listek czyli menu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No to istnieje pewna szansa, że i ja się pojawię i Konicka zaliczę... Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No to się Konicek uciesy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 No to istnieje pewna szansa, że i ja się pojawię i Konicka zaliczę... Zobaczymy. Nie wiadomo czy jesteś w typie Konicka i czy pozwoli Ci się zaliczyć, on nie jest taki łatwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Trochę owsa podsypie i już jest jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nieżle się zapowiada ta wizyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wystarczy, że poleje się trochę lambikiem o wiadomym zapachu, a konicek mu nie przepuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nieżle się zapowiada ta wizyta Już widzę stado japońskich turystów kręcących ujecie Kocurka zaliczającego Koniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nieżle się zapowiada ta wizyta Już widzę stado japońskich turystów kręcących ujecie Kocurka zaliczającego Koniczka :) Wezmę aparat Ile trzeba mieć korun' date=' żeby wystarczyło?[/quote']To zależy jacer ile możesz i czy w ogóle jeszcze możesz :) Standard 3 + obiad + napiwek w zeszłym roku wystarczyło 500 KCz A na wynos to tylko ja wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Standard 3 + obiad + napiwek w zeszłym roku wystarczyło 500 KCz Plus coś na piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Po chwili zastanowienia myślę jednak że tych kolejek wyszło 4 + piwo dla gościa co mi portfel znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wystarczy, że poleje się trochę lambikiem o wiadomym zapachu, a konicek mu nie przepuści Teraz już wiem po co lambiki się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Po chwili zastanowienia myślę jednak że tych kolejek wyszło 4 + piwo dla gościa co mi portfel znalazł Były 4 kolejki, żarełko i jeszcze kilka petków na koniec za resztę co każdemu zostało, ja wymieniłem za 50 zł to było tak 300KCz, ale myślę, że 500 KCz w zupełności starczy i na piątek i na sobotę. W knajpach można płacić złotówkami, tak było np w śp Paparazzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Można płacić u Konicka kartami kredytowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Można płacić u Konicka kartami kredytowymi? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Bardzo możliwe że i ja się pojawię w Cieszynie, ale nie wiem na którą w Sobotę uda mi się wylądować. Do Koníčka też bym chciał się udać ale jako że nie wiem na którą wyląduje w Cieszynie to ciężko zapisywać mi się na listę. Czeskimi kolejami przejechałem łącznie parę tys. kilometrów więc myślę że na własną rękę dam radę się dostać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nieżle się zapowiada ta wizyta Już widzę stado japońskich turystów kręcących ujecie Kocurka zaliczającego Koniczka :) Cos w stylu Mleczki: "Obywatelu! nie pieprzcie bez sensu!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Wezmę trochę swoich piw. Jak ktoś chce spróbować lub dostać powinien się zgłosić w miejscu kimania. Do browaru raczej nie będę targać skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi