kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Niestety nie mam maili osób' date=' które podesłały paczki,...[/quote']Macie na formularzu zgłoszeniowym Tak, oczywiście. Tylko te formularze są w Piwiarni Żywieckiej w Żywcu. Dostałem od nich listę zgłoszonych piw na piątek, ale bez maili. Nie chcę dokładać komuś dodatkowej roboty, żeby jeszcze raz tę listę przerabiał i dosyłał mi adresy mailowe. W przypadku gdy paczka jest uszkodzona, piwowar jest informowany bezpośrednio przez osoby odbierając przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 17 Porterków do zdegustowania? no,no, będzie la masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Są już 22 wpłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 17 Porterków do zdegustowania? no,no, będzie la masakra Czymże jest 17 (myślę, że będzie ponad 20) porterów, wobec 34 RISów. Także spoko, jury da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ale 17 nazwisk można podać . Kiedy eliminacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 (edytowane) Ale 17 nazwisk można podać . Kiedy eliminacje? Eliminacje będą w sobotę rano, wytypujemy ok. 12 finalistów. Runda finałowa po południu, tak żeby ok. myślę 17-18 ogłosić wyniki. EDIT: nazwiska wolałbym podać, jak zamkniemy listę, czyli ok. 1 września. Edytowane 29 Sierpnia 2011 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Niestety nie mam maili osób, które podesłały paczki, a nie chcę dokładać roboty Grześkowi. Do tej pory wszystkie za wyjątkiem jednej (piwowar został powiadomiony) paczki dotarły całe, mamy już ok. 17 zgłoszeń. Jeżeli ktoś potrzebuje uspokoić swoje skołatane nerwy niech pisze do mnie na PW i poda imię i nazwisko. O płatność też się u mnie dowiecie, bo Jacek przesyła mi zbiorcze zestawienie. Nie dostałem powiadomienia, więc to nie moje, na stronce DHL'a napisali że paczkę doręczyli do odbiorcy - wnioskuję więc że mogę spać spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Nie dostałem powiadomienia, więc to nie moje, na stronce DHL'a napisali że paczkę doręczyli do odbiorcy - wnioskuję więc że mogę spać spokojnie Myślę, że tak. Ale możesz też podesłać mi imię i nazwisko na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja też muszę zrobić jeszcze przelew-ostatnio za dużo na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Do 30 zapewne wzrośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Do 30 zapewne wzrośnie Myślę, że nie. Raczej zatrzymamy się na tych 22-23. Ale to i tak całkiem ładna frekwencja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Czyli jest nas trochę piwowarów "chomików" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Do 30 zapewne wzrośnie Myślę' date=' że nie. Raczej zatrzymamy się na tych 22-23. Ale to i tak całkiem ładna frekwencja.[/quote'] Spokojnie przekroczy 30, już jest 25 wpłat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablokrak Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam.chciałem dołączyć się do pytania kolegi KURGANA odnośnie programu imprezy na niedzielę 4.09. Pytam ponieważ każdą sobote mam pracująca i jedyna opcją jest niedziela. Edytowane 30 Sierpnia 2011 przez pablokrak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Witam.chciałem dołączyć się do pytania kolegi KURGANA odnośnie programu imprezy na niedzielę 4.09. Pytam ponieważ każdą sobote mam pracująca i jedyna opcją jest niedziela. Program na niedzielę jest taki sam jak na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Do Brackiego Konkursu Piw Domowych zgłoszono 26 piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Do Brackiego Konkursu Piw Domowych zgłoszono 26 piw. to lajcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Do Brackiego Konkursu Piw Domowych zgłoszono 26 piw. to lajcik Nie lekceważ przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Do Brackiego Konkursu Piw Domowych zgłoszono 26 piw. to lajcik Nie lekceważ przeciwnika. Generalnie trzeba przyznać, że masz wielki sukces. Zgłoszone 26 piw w tak krotkim okresie czasu, w dodatku to porter. Jeszcze niedawno 12-14 piw to byl standard na konkursach. Spodziewam się wysokiego pozomu. Piwowarstwo naprawdę się rozwija w szybkim tempie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tak z ciekawosci, ile jest zgloszen w Zywcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Tak z ciekawosci, ile jest zgloszen w Zywcu? Zależy w jakiej kategorii, ale ok. 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Generalnie trzeba przyznać, że masz wielki sukces. Zgłoszone 26 piw w tak krotkim okresie czasu, w dodatku to porter. Jeszcze niedawno 12-14 piw to byl standard na konkursach.Spodziewam się wysokiego pozomu. Piwowarstwo naprawdę się rozwija w szybkim tempie. Jak tylko, któryś z adminów na pspd.org.pl będzie miał chwilę, to wrzucą listę startową. Uchylę tylko rąbka tajemnicy, że piwa zgłosiło troje zdobywców Grand Championa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Generalnie trzeba przyznać' date=' że masz wielki sukces. Zgłoszone 26 piw w tak krotkim okresie czasu, w dodatku to porter. Jeszcze niedawno 12-14 piw to byl standard na konkursach.Spodziewam się wysokiego pozomu. Piwowarstwo naprawdę się rozwija w szybkim tempie. [/quote'] Jak tylko, któryś z adminów na pspd.org.pl będzie miał chwilę, to wrzucą listę startową. Uchylę tylko rąbka tajemnicy, że piwa zgłosiło troje zdobywców Grand Championa. A ja zgaduję, że spośród zarządu PSPD do konkursu nie przystąpiłem tylko ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Uchylę tylko rąbka tajemnicy, że piwa zgłosiło troje zdobywców Grand Championa. Tym się nie ma co podniecać, przynajmniej jeden były zdobywca Grand Championa (w mojej osobie ) coś nie w formie ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Generalnie trzeba przyznać, że masz wielki sukces. Zgłoszone 26 piw w tak krotkim okresie czasu, w dodatku to porter. Jeszcze niedawno 12-14 piw to byl standard na konkursach.Spodziewam się wysokiego pozomu. Piwowarstwo naprawdę się rozwija w szybkim tempie. Prawda sukces , ale po części to zasługa stylu . Piwa te mogą długo leżakować , zapewne wiele będzie 2-3 letnich . Przy innym piwie mogło by być ich mniej ( zobaczymy ile będzie lambików w Poznaniu / ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi