rysmis Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wg. Wikipedii dziś czyli 5 sierpnia obchodzimy Światowy Dzień Piwa. http://en.wikipedia.org/wiki/International_Beer_Day Na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dzisiejsze warzenie bittera w moim browarze jest uhonorowaniem tego święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) to ja może pszeniczkę? edit: Już wczoraj uczciłem dzień piwa. Wkładając niespełna tygodniową pszenicę do lodówki wystrzelił mi kapsel... Chyba zacznę fermentować z rurką. Ostatnio małżonka zatrzasnęła mi pokrywę i się przegazowało już w fermentorze... Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spotter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A ja dzisiaj rozlewam sobie Pale Ale do butelek i uczczę dzień wieczorkiem, wychylając 2 kifelki mojego piwka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dziś przypada Międzynarodowy Dzień Piwa i Piwowara ;) edit elroy: wątek połączony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Duplikujesz http://www.piwo.org/forum/viewtopic.php?pid=112362 Więcej czytać, mniej pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Rok temu był obchodzony 4 sierpnia jako dzień piwa i piwowarów. Ale Wasze zdrowie Panie i Panowie:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam Dzień Piwowara obchodzimy 25 maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Rok temu był obchodzony 4 sierpnia jako dzień piwa i piwowarów. Dzień Piwowara obchodzimy 25 maja A obchodźmy go sobie co miesiąc! Zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam Dzień Piwowara obchodzimy 25 maja A dzisiaj Międzynarodowy Dzień Piwa i Piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A zatem zdrówko O parę minut za późno - ale co tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi