polter Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ja też ostatnio szukałem materiału na chłodnicę. Gdzie nie pytałem to miedzi fi 10 poniżej 14zł/m nie mogłem znaleźć. W końcu stwierdziłem, że dołożę pare zł i mam gotowca z BA z nierdzewki. Jak na razie spisuje się bardzo przyzwoicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemski Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) dołożę pare zł i mam gotowca z BA z nierdzewki tak na szybko (a wiec umiarkowanie dokładnie) policzyłem że ta chłodnica ma 6,5-7 mb rurki przyjmując koszt rury miedzianej fi12 około 15zł mb wychodzi 105 zł + jakieś tam końcówki + praca (to akurat sama radocha) więc w sumie może warto z BA za 180 zeta http://browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=6&przedm=2330796 ??? p. Edytowane 20 Września 2011 przez przemski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) No i ponad 3 m węża licząc razem za dwie końcówki. Także ta chłodnica z BA jest w dobrej cenie, i to dobry i solidny towar (przynajmniej tak wygląda). Sam się zastanawiam. U mnie fi8 miedź miękka jest po 11 a fi10 po 14. Edytowane 20 Września 2011 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateos Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 ...(Kiedyś (ok 2 lata temu)był sklep w Będzinie przy hucie tam szło kupić tanio miedziane rurki na metry' date=' ale to historia. Stamtąd mam chłodnicę)[/quote']Skąd te informacje że historia?' date=' sklep firmowy znajduje sie pobliżu Dworca PKP przy Komendzie Policji, robiłem zakupy parę miesięcy temu .[/quote'] Huta "Będzin" S.A. Sklep Firmowy Huty "Będzin" S.A. Adres: 42-500 Będzin Bema 14 Czy nadal funkcjonuje. ? Byłem tam z rok temu i był zamknięty w stanie likwidacji. Nawet strony internetowej już dawno niema. Chyba że to było chwilowe . Czyli nadal idzie tam kupić wszelakiego rodzaju rurki na wagę.? Z dużym poślizgiem, ale w końcu mogłem się udać do sklepu, działa w godz. od 8-16.00. Przy wejściu do sklepu rzuciła mi się w oczy cena rurki miedzianej 14mm - 21zł z groszami za metr, więc cena niezbyt atrakcyjna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi