przemo70 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tyle żeby starczyło do degustacji, byli chętni żeby spróbować gotowego domowego piwa jak tylko ostygnie Nawet na pierwszym zdjęciu widać jak z politowaniem patrzy na pytającego o to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tyle żeby starczyło do degustacji' date=' byli chętni żeby spróbować gotowego domowego piwa jak tylko ostygnie Nawet na pierwszym zdjęciu widać jak z politowaniem patrzy na pytającego o to Chciałbym zdementować plotki - nie było głupich pytań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Metryczki wysłane. Gdyby się zdarzyła sytuacja, że ktoś nie dostał, to proszę o kontakt na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dzięki za metryczkę mój blond uplasował się na VI miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mój za to nie wlazł do finału - ja mu się nie dziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja nie dostałem Nie liczę na wiele ale fajnie byłoby zweryfikować efekty swojej pracy Metryczek pewnie sporo więc moja gdzies się mogła zawieruszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zrobiłem babola przepisując Twojego maila z formularza. Teraz metryczka powinna trafić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja też niestety nie otrzymałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Wysłałem jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareks Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dzięki za metryczki. Belgian Blond Ale: 8 miejsce. Weizen: 7 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdusz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mój pierwszy Weizen i VI miejsce. Pomyślałem, nawet nieźle ale jak przeczyłem w metryczce: "kartonowe, migdałowe, kwaśne z nutami kanalizacyjnymi, wybijający się alkohol" to cieszę się, że zostały mi ostanie 2 butelki. Już mi nie będzie tak smakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mój pierwszy Weizen i VI miejsce. Pomyślałem, nawet nieźle ale jak przeczyłem w metryczce: "kartonowe, migdałowe, kwaśne z nutamikanalizacyjnymi, wybijający się alkohol" to cieszę się, że zostały mi ostanie 2 butelki. Już mi nie będzie tak smakować No co Ty Z czego Ty robisz te piwa skoro sam kwas, kanalizacja, karton i okropny alkohol? Jak wysyłam metryczki to tylko czekam zawsze na Hallo i oburzenie jak to moje piwo.... Dobrze że masz tylko dwie butelki bo w innych tego pewnie będzie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mój pierwszy Weizen i VI miejsce. Pomyślałem, nawet nieźle ale jak przeczyłem w metryczce: "kartonowe, migdałowe, kwaśne z nutamikanalizacyjnymi, wybijający się alkohol" to cieszę się, że zostały mi ostanie 2 butelki. Już mi nie będzie tak smakować Eeeee normalka, jak to w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ale jak wygrasz GCH to dopiero przetestują Ci twe ostatnie piwa a wyniki Tobie wyślą. Wtedy zgłupieć można do reszty (to nie ta bajka, bo żaden z GCH nie zgłupiał w ogóle). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pieron dawałeś to samo piwo do kategorii Blonde i Lambic ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pieron dawałeś to samo piwo do kategorii Blonde i Lambic ? Nie, przecież nie chorowałem wtedy A tak samo wyglądało i smakowało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A kto Cię tam wie. Nie miałem okazji próbować.Ale zasugerowałem się Twoim tekstem Mój za to nie wlazł do finału - ja mu się nie dziwię smilies I od razu mi się skojarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pieron dawałeś to samo piwo do kategorii Blonde i Lambic ? Nie' date=' przecież nie chorowałem wtedy A tak samo wyglądało i smakowało?[/quote'] Dobra dobra, za to jakiegoś ciemnego lambika do mnie wysłałeś. Lubię labmbiki teń był mega octowo-kwaśny zobaczymy co powiesz na swoją metryczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Dobra dobra, za to jakiegoś ciemnego lambika do mnie wysłałeś. Lubię labmbiki teń był mega octowo-kwaśny zobaczymy co powiesz na swoją metryczkę. Metryczki takie jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 VIII miejsce w debiucie to dla mnie bardzo miła niespodzianka Naprawdę, nie spodziewałem się takiej lokaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Pieron dawałeś to samo piwo do kategorii Blonde i Lambic ? Nie' date=' przecież nie chorowałem wtedy A tak samo wyglądało i smakowało?[/quote'] Dobra dobra, za to jakiegoś ciemnego lambika do mnie wysłałeś. Lubię labmbiki teń był mega octowo-kwaśny zobaczymy co powiesz na swoją metryczkę. To nie mój lambik kurnka- tyle razy gadałem. Mój był podany pierwszy (to ten co ostał na spodniach ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nie' date=' przecież nie chorowałem wtedy A tak samo wyglądało i smakowało?[/quote'] Dobra dobra, za to jakiegoś ciemnego lambika do mnie wysłałeś. Lubię labmbiki teń był mega octowo-kwaśny zobaczymy co powiesz na swoją metryczkę. To nie mój lambik kurnka- tyle razy gadałem. Mój był podany pierwszy (to ten co ostał na spodniach ). To byla prowokacja mi chodzilo o to co wysłałeś na mikołajkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebpa Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 VIII miejsce w debiucie to dla mnie bardzo miła niespodzianka Naprawdę, nie spodziewałem się takiej lokaty. nie chcę umniejszać nic Twojej ósmej pozycji, ale chyba był niski poziom (nie liczac osob z pudła), ja na przyklad przy 4 miejscu miałem dosyć poważne wady (metryczkę wrzuciłem tu) i niską ocenę, niecałe 30pkt... swoją drogą ile miałeś pkt jeśli to nie tajemnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 VIII miejsce w debiucie to dla mnie bardzo miła niespodzianka Naprawdę' date=' nie spodziewałem się takiej lokaty.[/quote']nie chcę umniejszać nic Twojej ósmej pozycji, ale chyba był niski poziom (nie liczac osob z pudła), ja na przyklad przy 4 miejscu miałem dosyć poważne wady (metryczkę wrzuciłem tu) i niską ocenę, niecałe 30pkt... swoją drogą ile miałeś pkt jeśli to nie tajemnica? Zdobyłem 22,5 pkt. Patrząc na ocenę to moje piwo ma sporo mankamentów i zdaję sobie z tego sprawę że pewnie poziom był niski. Jednak to mój pierwszy konkurs i nie patrząc na poziom takie miejsce mnie cieszy bo daje motywację do dalszego warzenia a szczerze powiedziawszy nie liczyłem w tym konkursie na wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Bardzo proszę laureatów o dane receptur do wpisania na wiki. Jeżeli ktoś ma ochotę to można również samemu wpisać, w pomocy jest opisane jak używać szablonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi