kiernek Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 (edytowane) Witam mam zwyczaj zawsze się witać na forach. Od dłuższego czasu byłem czytelnikiem i zapomniałem nawet, że tego nie zrobiłem. Zwą mnie Marcin, mieszkam w Ząbkach pod Warszawą. lat 25. Pracuję jako programista, więc nic ciekawego od tej strony raczej nie usłyszycie ;] Jeśli ktoś ma kłopot z motocyklem to zapraszam do siebie. Domowym piwem przekupicie mnie, a ja zrobię wam np. zawory, bądź synchro gaźników Osobiście ganiam po Wawie Banditem 1200S. Jak ktoś przypadkiem ma ten motocykl, to zapraszam na forum polishbandtcrew. W swym życiu dużo nie uwarzyłem. Chyba 10 warka się robi. póki co tylko i wyłącznie górna fermentacja z racji tego, że nie muszę się martwić o odpowiednią temperaturę. Przerobiłem IPĘ, górnego koźlaka, miodowe, pszeniczne. Większość po kilka razy. Dobrych Warek i szerokości ;] Edytowane 20 Września 2011 przez kiernek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam i życzę samych sukcesów w warzeniu:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam serdecznie polishbandto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 I ja witam piwowara z prawego brzegu Warszawy pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam Kolegę i pozdrawiam z Sudetów. Ja też gustuje w górnozaworowych warkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witaj na forum, samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witaj, powodzenia w piwowarskim świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam ,prawy brzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 witam piwowara a zarazem fana 2 kółek ja posiadam aprilie pegaso 650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiernek Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Najlepsze połączenie hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Oby tylko nie jednocześnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Pozdrawiam z Krakowa. Zawodowo bywam czasami w twoim mieście na Kopernika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiernek Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 To po drugiej stronie torów, ale i tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Witam i pozdrawiam, udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Życzę zaangażowania, Bo tylko wtedy uniknie się kwasów i średnich Warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1024 Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Zaangażowania, higieny i CIEKAWOŚCI, bo o to w tym chodzi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi