slotish Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Piana : bujnie wypełnia pokal, szybko jednak znika. Kolor : jasnozłoty, po dodaniu drożdży należycie mętny. Aromat : goździki i banany, niezbyt intensywny i zarazem przyjemny. Smak : Wyczuwalna lekka słodycz, mocne wysycenie stosowne do stylu szczypie w język, piwo przyjemnie kwaskowe, w odczuciu lekko owocowe - jakbym wyczuwał smak brzoskwiń, goryczka bardzo delikatna. Podsumowując bardzo dobre piwo. Pijalne i orzeźwiające. Dzięki Jejski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Piana : bujnie wypełnia pokal, szybko jednak znika. Kolor : jasnozłoty, po dodaniu drożdży należycie mętny. Aromat : goździki i banany, niezbyt intensywny i zarazem przyjemny. Smak : Wyczuwalna lekka słodycz, mocne wysycenie stosowne do stylu szczypie w język, piwo przyjemnie kwaskowe, w odczuciu lekko owocowe - jakbym wyczuwał smak brzoskwiń, goryczka bardzo delikatna. Podsumowując bardzo dobre piwo. Pijalne i orzeźwiające. Dzięki Jejski! Z mojego doswiadczenia z tym piwkiem powiedzialbym ze banan i tym bardziej gozdzik bardzo wyczuwalny ale przyjemny w swym aromacie. Smak orzezwiajacy. Pijac to piwko polowe wchlonalem duszkiem... calkiem jak w reklamie tycha. Dla Jejskiego podziekowania za poswiecony czas i mila goscine podczas mojego pobytu w Siemianowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dzięki za ocenę Na zdrowie. Oczywiście ta pszenica jest już troszkę stara, wcześniej była lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Piana : bujnie wypełnia pokal' date=' szybko jednak znika. [b'] Kolor [/b]: jasnozłoty, po dodaniu drożdży należycie mętny. Aromat : goździki i banany, niezbyt intensywny i zarazem przyjemny. Smak : Wyczuwalna lekka słodycz, mocne wysycenie stosowne do stylu szczypie w język, piwo przyjemnie kwaskowe, w odczuciu lekko owocowe - jakbym wyczuwał smak brzoskwiń, goryczka bardzo delikatna. Podsumowując bardzo dobre piwo. Pijalne i orzeźwiające. Dzięki Jejski! Z mojego doswiadczenia z tym piwkiem powiedzialbym ze banan i tym bardziej gozdzik bardzo wyczuwalny ale przyjemny w swym aromacie. Smak orzezwiajacy. Pijac to piwko polowe wchlonalem duszkiem... calkiem jak w reklamie tycha. Dla Jejskiego podziekowania za poswiecony czas i mila goscine podczas mojego pobytu w Siemianowicach Teraz przeczytałem swój własny cytat i przestraszyłem się, że mogłem zostać źle zrozumiany. Pisząc: "niezbyt intensywny i zarazem przyjemny" miałem na myśli fakt że aromat pomimo umiarkowanego natężenia jest bardzo przyzwoity a nie że jest słaby i nieprzyjemny. Nie wiem czy tak to zostało odebrane ale interpretacja mcpol1 nasunęła mi pewne wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi