rubezahl Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzisiaj usłyszałem od 'smakosza' Carslbergów, że pijąc swoje ulubione piwo, stwierdził wyjątkową wodnistość w ostatnich dwóch butelkach. Dosłownie: "były jak woda gazowana!". Może nie byłoby w tym nic dziwnego , gdyby nie dalsza część: "kupiłem w promocji w markecie xxxxx, cena była chyba taka niska, bo dostali rozwodnioną partię". Ubawiłem się tą spiskową teorią, i jeszcze więcej - znając jeszcze jeden fakt dotyczący konsumpcji przez niego piwa owego wieczoru. Co to było, napiszę potem. Jeśli ktoś wpadnie na to - (przy najbliższym spotkaniu) ma u mnie piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 naczelny piwowar wali gruchę do głównego zbiornika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Miał ciepłe piwo, więc postanowił wrzucić do szklanki kilka kostek lodu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zostawił osad na dnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Pewnie wzmocnił jakimś rozcieńczonym C2H5OH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Może wcześniej wypił inne piwo niż Calsberg i nagle dostał olśnienia, że Calsberg jest wodnisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Począstowałeś go swoim, to się mu Carlsberg nagle wydał rozwodniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hape Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Wcześniej pił z tej samej butelki i mu smakowało :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Może wcześniej wypił inne piwo... Począstowałeś go swoim... Tak, wieczorek z piwem zaczął od mojego. Koledzy - do spotkania więc! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Nie pozostaje nic innego, jak zebrać ekipę okołowarszawską i zrobić najazd na okolice Wałbrzycha, żeby wykorzystać tę promocję. Ja miałem dokładnie taką samą akcję z synem szwagierki, amatorem desperadosa. Na rodzinnej imprezce przekabaciłem go przy użyciu bittera, siedział nad nim chyba z 10 minut i tylko go wąchał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 ... Jeśli ktoś wpadnie na to - (przy najbliższym spotkaniu) ma u mnie piwo ... Koledzy - do spotkania więc! :) Noo iiii narrreszcie udało się (przy dużym zdziwieniu kolegów ) spełnić zobowiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Spojrzałem na tytuł wątku i aż się zacząłem zastanawiać co za wodnisty sik od Ciebie dostałem, ale po przeczytaniu o co chodzi to raczej nie jest Carlsberg pod Twoją etykietą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Spojrzałem na tytuł wątku i aż się zacząłem zastanawiać co za wodnisty sik od Ciebie dostałem, ... Twardziel jesteś (... albo przetrenowałeś na festiwalu :beer: ... ) - jeśli potrójny belg wchodzi jak woda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Twardziel jesteś (... albo przetrenowałeś na festiwalu :beer: ... ) - jeśli potrójny belg wchodzi jak woda Jeszcze nie piłem, a na etykiecie nic nie napisane. Zasugerowałem się tytułem wątku, ale wody byś mi pewnie nie dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Piwa do zidentyfikowania tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi