zibi Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam Piękne zdjęcia , ciekawe teksty Aga. Tylko tak dalej. Aż ślinka cieknie. Oczywiście nie namawiam Cię do zmiany przekonań jedzeniowych , ale mam nadzieję, że znajdzie się jakiś śmiałek mięsożerca - smakosz, który zaczerpnie inspiracje z pomysłu Agi i na równie dobrym poziomie opisze propozycje połączenia mięsa z piwem. pozdrawiam Arek S. Tu zacząłem http://www.piwo.org/forum/p125326-19-11-2011-22-58-46.html#p125326 następne wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zapraszam na małe co nieco z Grand Championem 2011. http://ursamaior.pl/blog/a1105-bracki-grand-champion-birofilia-2011.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mniam. A coś wege na święta? Soja a'la ryba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 A coś wege na święta? Soja a'la ryba Nie jadam często soi. 10 lat temu jadłam sojową rybę u znajomego, do dzisiaj wspominam ten koszmar. A na Święta też coś będzie. Same pyszności. Już zapraszam do lektury zimowego Piwowara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Dzisiaj wpis w klimatach przedświątecznych. Zapraszam na moją stronę. http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1106-swiateczne-pierniki-z-piwem-carycy.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zapraszam Was do lektury dwóch nowych wpisów na moim blogu. Oba to rozszerzone wersje tekstu z ostatniego, zimowego Piwowara. Pierwszy to przepis na creme brulee degustowany z barley winem Bommen & Granaten Następny wpis to rozmaitości w cieście francuskim z piwem Old Foghorn. Zamieściłam dużo zdjęć, także w zimowych klimatach, dla tych którzy zapomnieli jak wygląda śnieg . W Bieszczadach jeszcze się trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Na początku chciałabym Wam prosić o wysyłanie SMSów na mojego bloga. Startuję w konkursie Blog Roku 2011 w kategorii Moje zainteresowania i pasje. Blog z największą ilością smsów dostanie się do dalszego etapu. Mój blog jest jedynym zgłoszonym blogiem, który jest prowadzony przez piwowara domowego i dotyczy warzenia piwa! Jak ktoś chciałby zagłosować to proszę o wysłanie SMS'a na numer 7122 o treści: H00459. Koszt to 1.23 PLN brutto, dochód jest przeznaczony na turnusy rehabilitacyjne dla osób niepełnosprawnych. Dla tych, którzy nie śledzą Blogosfery, zamieszczam aktualizację wpisów. Wpis sylwestrowy z przekąskami do piwa - paluszki i pierożki Relacja z warzenia witbiera, pieczenia placków i bułek z wysłodzin Coś orientalnego z dubblem Czekoladowe fondue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Znaczy się głosując robi się dwa dobre uczynki jednocześnie. Zaraz wysyłam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dzięki wielkie! Każdy kto zagłosuje dostanie ode mnie moje piwo! Wydane zostanie po okazaniu sms's zwrotnego, którego dostaniecie po oddaniu głosu. http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1204-blog-roku-2011-glosuj-na-piwowara-domowego.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A co to za łapownictwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Tak, łapownictwo całą gębą . Piwo za SMS'a. Opłaca się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Piwo w zamian? A to taniej Ci wyjdzie samej wysyłać smsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Piwo w zamian? A to taniej Ci wyjdzie samej wysyłać smsy Tomek to by było oszustwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Piwo w zamian? A to taniej Ci wyjdzie samej wysyłać smsy Nie można. Z jednego numeru tylko jeden głos! A więc proszę sms-ujcie! 1 głos = 1 piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A sms 7,5zł bez vat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 A sms 7,5zł bez vat Nie!!! Tylko 1.23 PLN BRUTTO, czyli 1 PLN NETTO. Głosujcie! Czysty zysk! I tak jak pisze organizator, dochód przeznaczony będzie na cele charytatywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabe Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Akhm - piwo za SMS to oddawanie piwa za korzyści. Oby się US tym nie zainteresował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Yyyy. To nie mogę wysłać dwóch smsów z jednego numeru? Uuuu (a jak Ty te piwa rozdasz to ja nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Yyyy. To nie mogę wysłać dwóch smsów z jednego numeru? Uuuu No niestety nie Ale dzięki za dobre chęci. (a jak Ty te piwa rozdasz to ja nie wiem Będzie kilka okazji, żeby się spotkać. I wtedy pokazujesz sms'sa zwrotnego i dostajesz piweczko do ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Wszyscy domownicy u mnie maja obowiązek wysłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 wiadomość zwrotna od Onetu wysłano... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Masz mój głos. Nie za piwo, tylko dlatego, że to fajna stronka i mam ją w zakładkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dziękuję Wszystkim za dotychczasowe sms'y! Ze swojej strony będę się starać, żeby blog wyglądał fajnie i żeby dużo w nim było dobrego piwa i piwowarstwa domowego. Nie zawsze umiem jednak znaleźć 'art' w zwykłych czynnościach, bo właśnie gotuję rajstopy i dezynfekuję je w oxi (do chmielenia na cichej). I jak to sfotografować i umieścić na stronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Dziękuję Wszystkim za dotychczasowe sms'y! Ze swojej strony będę się starać, żeby blog wyglądał fajnie i żeby dużo w nim było dobrego piwa i piwowarstwa domowego. Nie zawsze umiem jednak znaleźć 'art' w zwykłych czynnościach, bo właśnie gotuję rajstopy i dezynfekuję je w oxi (do chmielenia na cichej). I jak to sfotografować i umieścić na stronie? Dla fetyszystów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie zawsze umiem jednak znaleźć 'art' w zwykłych czynnościach, bo właśnie gotuję rajstopy i dezynfekuję je w oxi (do chmielenia na cichej). I jak to sfotografować i umieścić na stronie? Zamień rajstopy na sexowne pończochy i już będzie to lepiej wyglądać coder 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi