kaz Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Też udostępniłem na swoim pejsbooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dzięki wszystkim za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Od nas masz +2, więcej komórek w domu nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Serdecznie dziękuję!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 SMS poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Bardzo dziękuję! Już jest 15 miejsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 A oto moja najnowsza odezwa http://kuchniapiwowarkiagi.pl/blog/a1209-blog-roku-2011-odezwa-do-narodu.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 14 miejsce!!!!! Dzięki, dzięki!!!! Głosujcie! Głosujcie! Niech się piwo leje!!!!! :beer: :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 SMS poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 I jeszcze jeden SMS od szwagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dzięki! dla szwagra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iSparrow Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dwa poszły ode mnie za świetne przepisy i zdjęcia. PS. Ostatni wpis, jaki patetyczno - narodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dwa poszły ode mnie za świetne przepisy i zdjęcia. PS. Ostatni wpis, jaki patetyczno - narodowy Dzięki! :beer: Taki właśnie miał być by trafił do serc Polaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jeszcze 2 SMS-y od 2 połowy naszego browari i jego żony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 +1 Wysłane z mojego HTC Runnymede za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziękuję wszystkim! Bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Aga jeszcze moje cztery, i trzymam kciuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 ja dorzuciłem jeszcze ze służbowego Magdy. Więcej nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Dziękuję Wam bardzo! Jesteście wspaniali. Jestem dobrej myśli, że mi się uda wejść do pierwszej 10tki. :beer: :beer: :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 +1 mój Ile można wysłać SMSów z jednego numeru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 +1 mój Ile można wysłać SMSów z jednego numeru? Tylko 1. Wielkie dzięki za SMS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 W ramach sędziowskiej sztamy 3 poszły, 4 się załatwia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ja posłałem jeszcze z dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wspaniali jesteście! Jestem na 5 miejscu!!!!! Ale to jeszcze może się zmienić!!!!! Głosowanie trwa do dzisiaj do 12.00. A więc głosujcie jeszcze! Dziękuję za głosy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wspaniali jesteście! Jestem na 5 miejscu!!!!! Ale to jeszcze może się zmienić!!!!! Głosowanie trwa do dzisiaj do 12.00. A więc głosujcie jeszcze! Dziękuję za głosy! No to mój do kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi