pedro22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Witam, zacieram właśnie pilsa, ale nagła potrzeba sprawiła że muszę wyskoczyć z domu na dwie godziny. Czy można po wysłodzeniu zostawić piwo (będzie trochę stygło) i zagotować go dopiero po powrocie ? - czy może jakieś inne pomysły ? Może najpierw go zagotować trochę i dopiero pojechać ? Jak ktoś jest online, to proszę o radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Ja myślę żeby zostawić przez 2 godziny nic się nie rozwinie a gotowanie wszystko zabije Zresztą raz przez źle dobrany zasyp wysładzanie przedłużyło mi się właśnie o ok 2 godziny i nie miałem problemów z piwem Edytowane 26 Listopada 2011 przez rosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro22 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 OK, dzięki. To fajnie, bo żona w rynsztunku bojowym (to znaczy z siatkami na zakupy) stoi już w przedpokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Piwo podczas chmielenia będzie wystarczając długo się gotować ,na pewno nic nie przetrwa możesz wyskoczyć i na 5 godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 OK, dzięki. To fajnie, bo żona w rynsztunku bojowym (to znaczy z siatkami na zakupy) stoi już w przedpokoju. Na zakupy i tylko 2 godziny ? szybka ta twoja żona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się