Skocz do zawartości

przerwa pomiędzy wysładzaniem i gotowaniem


pedro22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, zacieram właśnie pilsa, ale nagła potrzeba sprawiła że muszę wyskoczyć z domu na dwie godziny. Czy można po wysłodzeniu zostawić piwo (będzie trochę stygło) i zagotować go dopiero po powrocie ? - czy może jakieś inne pomysły ? Może najpierw go zagotować trochę i dopiero pojechać ? Jak ktoś jest online, to proszę o radę

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Ja myślę żeby zostawić przez 2 godziny nic się nie rozwinie a gotowanie wszystko zabije

 

Zresztą raz przez źle dobrany zasyp wysładzanie przedłużyło mi się właśnie o ok 2 godziny i nie miałem problemów z piwem

Edytowane przez rosek
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.