pershi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Czy w ofercie sklepu, pojawi się Strzegom Pale Ale w workach 25 kg? W tej chwili nie, nasza umowa ze Strzegomiem tego nie przewiduje. Szkoda. Ale i tak duży plus za dogadanie się ze słodownią. W HB mogę zakupic za pobraniem, a Strzegomiu nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Szkoda, bo jakby było w ofercie worki po 25 kg to ja wolałbym kupić w Cieszynie - podjechałbym sobie autem i wziął paletę zamiast płacić niepotrzebnie 2 stówy kurierowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 To weź w mniejszych workach i tak zaoszczędzisz na kurierze, a różnica nie jest taka duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Słód pilzneński Strzegom (Polska) - 25kg 89zł * 4 = 356 W strzegomiu za 290zł, to jest 66zł różnicy. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 no to dalej trochę brakuje do tych 200pln które dajesz za wysyłkę, chyba, że zamawiasz 500kg pilsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 no to dalej trochę brakuje do tych 200pln które dajesz za wysyłkę, chyba, że zamawiasz 500kg pilsa. nie mówiąc jeszcze o rabatach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Moje ostatnie zamówienie to 300kg pisla 100 monachijskiego 100 pszenicy i jeszcze po kilka kilo karmelowych. Więc i tak mi się nie opłaca. Będzie grubo ponad 200. Więc ten baner na forum to ściema jak dla mnie. Dla innych pewnie nie. Musiał bym pogadać z właścicielką co i jak. Nie żebym miał jakieś pretensje - a zapewne już ktoś zaciera ręce bo kroi się dobry temat . Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 OK, przy takiej ilości faktycznie się nie opłaca. p.s. jaki baner na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 No baner HB, gdzieś się pojawia na dole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Może mi go przeglądarka blokuje, zobaczę na innej. edit: łobosze, ale tu banerów...... faktycznie Adblock wszystko blokuje Edytowane 3 Grudnia 2012 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 U konkurencji pojawiły się amerykańskie chmiele, kiedy w HB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 U konkurencji pojawiły się amerykańskie chmiele, kiedy w HB? Za to u nas pojawił się świeżutki chmiel Saaz, oczywiście z nowych zbiorów przywieziony prosto z czeskiego Žateca. Sezon lagerowy przecież w pełni Na chmiele z USA wciąż czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Niestety zmuszona jestem poinformować, że z powodu chwilowego ograniczenia składu osobowego mogą nastąpić opóźnienia w realizacji zamówień składanych w sklepie homebrewing.pl. Zamówienia składane od dnia dzisiejszego (28.01.2013) będą realizowane zapewne dopiero w przyszłym tygodniu. Sytuacja jest od nas niezależna. Prosimy o wyrozumiałość! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 W takim razie pomyślności życzę i uporania się z problemami. P.S. Złożyłem już zamówienie, ale opłacę je dopiero w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi