Grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam wszystkich, mam na imię Grzegorz. Jestem spod Łodzi, no prawie bo z Aleksandrowa. Inwigiluje Was od dawna, ale najwyższy czas się ujawnić Tak więc kłaniam się nisko i mam nadzieję że przygarniecie nowego pasjonata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witojcie Grzegorzu! Jakie zamiary, może jakieś dokonania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przygarniamy każdego pozytywnie zakręconego piwowarstwem Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymiki Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) Powitać kolejnego krajana (no prawie)! Powodzenia w warzeniu i pochwal się swoimi sukcesami. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez lesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biznesy_Sopla_com Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 A witaj witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Dziękuję za miłe przyjęcie Jeśli chodzi o piwo to niestety dokonań brak ? no chyba że ilość wypitych Warek może stanowić miarę sukcesu Pewne doświadczenie w napitkach posiadam, zacieranie żyta, pszenicy, kukurydzy a nawet jęczmienia mam za sobą, ale to zupełnie inne % napoje, teraz przymierzam się do piwa i myślę że przy Waszej pomocy dam radę Wymyśliłem sobie taki maleńki browarek, dla siebie i przyjaciół ? pomożecie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 No jasne! Witaj, czytaj, pytaj i warz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Witam i pozdrawiam, powodzenia w świecie piwowarstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polter Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Tak więc kłaniam się nisko i mam nadzieję że przygarniecie nowego pasjonata Taaa, zwłaszcza takiego, który szuka od razu gara na 200l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Witam i życzę powodzenia:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak więc kłaniam się nisko i mam nadzieję że przygarniecie nowego pasjonata Taaa' date=' zwłaszcza takiego, który szuka od razu gara na 200l :([/quote'] Gar musi być duży, bo wystarczy do tych co znam, dołożyć tych których tu poznam .... i co wtedy .... browar bym po roku ze sprzedanych butelek postawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak więc kłaniam się nisko i mam nadzieję że przygarniecie nowego pasjonata Taaa' date=' zwłaszcza takiego, który szuka od razu gara na 200l :([/quote'] Gar musi być duży, bo wystarczy do tych co znam, dołożyć tych których tu poznam .... i co wtedy .... browar bym po roku ze sprzedanych butelek postawił Ano musi, piwko jak posmakuje to ma dziwaczny zwyczaj wyparowywania z piwniczki. Witaj na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, Zacieranie różnych zbóż oczywiście do win zbożowych..bo nawet nie śmiem myśleć że do czegoś innego . ? pomożecie ???? Pomożemy!! Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesio Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam, Zacieranie różnych zbóż oczywiście do win zbożowych..bo nawet nie śmiem myśleć że do czegoś innego . ? pomożecie ???? Pomożemy!! Nie? no ? ma się rozumieć że chodzi o wina choć nie wiem czemu wszelkie info czerpałem z http://www.bimber.info/forum/index.php :rolleyes: , no muszę przyznać że też bardzo mili i pomocni ludzie i jakoś nikt się nie kryje co robi z jęczmieniem Jeszce raz dziękuję za miłe przyjęcie, nikt się nie rzucił witać mnie jak koleżankę "maja5" ale tu się akurat kolegą nie dziwię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Sprzęt do destylacji nie jest zakazany, co więcej sama destylacja też nie jest zabroniona, jednak z prawnego punktu widzenia istotne jest co destylujemy, olejki, wyciągi, kupione w sklepie wino czy piwo wolno nam destylować do woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi