Sojer Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Koledzy, chciałbym zauważyć, że Shooter bierze na siebie kawał roboty poczynając od znalezienia kegów, przez wycieczkę po nie (i załatwienie transportu) na pakowaniu kończąc. Nie męczcie go o wysyłkę trzech beczek w paczce bo chłop stwierdzi, że rzuca w diabły tę zabawę i będą nici z kegów. Wydaje mi się, że zasady są jasne. 2 kegi w jednej paczce. Koniec, kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 jak by się jeszcze dało, to proszę o 1 sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 ...Wydaje mi się, że zasady są jasne. 2 kegi w jednej paczce. Koniec, kropka. Przeanalizowałem wielu kurierów, niektórych pominąłem, bo nie będę się wszędzie rejestrował. Nie znalazłem opcji wysyłki paczki 36kg w lepszej cenie. Pozostaje pakowanie po dwie beczki. Niektórzy pokombinowali i połączyli swoje zakupy w jedną paczkę. Teraz z dobrych wiadomości; właśnie oczekuję na więcej fotek kegów. Koleś ma przeliczyć ile jest dobrych. Jest problem z odbiorem w sobotę, bo nie chce im się przyjść , niemniej kegi są zarezerwowane i nikt nam ich nie skubnie . Jak trzeba będzie to spróbuję pojechać w tygodniu. Jeśli sprawy się skomplikują, to może się okazać, że kegów nie będzie pod choinką , ale w końcu będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Biorę jeszcze jedną sztukę Wyszło 60, skończyłem przyjmowanie zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Toście się uwinęliście z akcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Toście się uwinęliście z akcją. Nawet nie wiesz jak sprawnie , już 30% zamawiających wpłaciło, lub powiadomiło o przelewie. Naprawdę sprawnie, że aż miło. Proszę o wpłaty bym na czwartek miał na koncie, bo może się uda pojechać w piątek po kegi. Cały czas kombinuję, aż dopnę swego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nawet nie wiesz jak sprawnie , już 30% zamawiających wpłaciło, lub powiadomiło o przelewie. Naprawdę sprawnie, że aż miło. Trudno się dziwić, załatwione za pół ceny, ktoś odwala za wszystkich czarną robotę, w trybie pilnym i na poduszeczkach... żeby jeszcze te hostessy były... w stroju krakowianki oczywiście :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Nawet nie wiesz jak sprawnie :D' date=' już 30% zamawiających wpłaciło, lub powiadomiło o przelewie. Naprawdę sprawnie, że aż miło. [/quote']Trudno się dziwić, załatwione za pół ceny, ktoś odwala za wszystkich czarną robotę, w trybie pilnym i na poduszeczkach... żeby jeszcze te hostessy były... w stroju krakowianki oczywiście Hostessy juz zamowione, niestety (?) bez stroju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 co za pech... mogą zmarznąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Prosze nie wplacac pieniedzy, akcja odwolana! Lajza jak sie dowiedzial ile ostatecznie to nie dosc, ze nie ustapil, ale podniosl cene na 130, "bo chodza po tyle, a nawet drozej". !@#$%^^&& mac!!! Najwidoczniej dalem mu za duzo czasu na sprawdzenie rynku Dzisiaj po poludniu, jak wroce do domu powysylam wam wplacone pieniadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 a żeby mu tak zardzewiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czilajn Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 No trudno. Robiłeś co mogłeś. I tak myślę, że nie sprzeda tych keg'ów tak łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Takiej ilości nie ma szans sprzedać po 130zł- sam sobie zepsuje rynek, albo będzie wystawiał jednego na miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czilajn Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Jeszcze sobie będzie pluł w brodę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Mysle, ze koles sprawdzil na alledrogo, nie wnikajac w popyt rynku. Pewnie i tak skoncza w kontenerze na wage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 czy to miały być takie jak ten?? http://allegro.pl/beczka-keg-i1990520405.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 czy to miały być takie jak ten??http://allegro.pl/beczka-keg-i1990520405.html Na komorce nie widac dokladnie, mysle, ze nie. Tamte maja chyba malowane pasy, albo mi sie zdawalo. Mozesz porownac z zamieszczonym przeze mnie zdjeciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu_k Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Trudno się mówi. Dzięki, że próbowałeś. Za jakiś miesiąc możesz zadzwonić do gościa jeszcze raz - może zmieni zdanie jak sprzedaż nie pójdzie mu szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Już widziałem eleganckie zbiorniki do leżakowania,a tu klops.Dziękuje za trud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja mam wyceniane leje do tych kegow, mialy powstac fermentory stozkowe. Tak jak radzi grzechu_k, zapytam za jakis czas, moze sie ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Dziś wyszła część zwrotów wpłat za kegi. Niestety limit dobowy uniemożliwił wysłanie do wszystkich. Zwroty realizuję w kolejności wpłat, kto pierwszy wpłacił pierwszy otrzymuje zwrot. Jutro powinny wyjść wszystkie pozostałe przelewy. Jakby ktoś nie otrzymał pieniędzy do czwartku, proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Niestety, ale facet sprzeda je nawet po 150zł/szt, tylko powoli.. zależy czy zależy mu na pieniądzach czy na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yapko Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Niestety, ale facet sprzeda je nawet po 150zł/szt, tylko powoli.. zależy czy zależy mu na pieniądzach czy na czasie. Tak samo było z jedna firmą gdzie ja wyciągnąłem 12-14 kegów po 110. Jak zobaczyli że biorę tyle to odmówili dalszej współpracy. Chyba traktują te kegi jak lokatę w złocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 może pomyślał że bierzesz na handel ....i zarobisz więcej niż on. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 14 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 czilajn mrblaha gregori1977 Havran pepo maria-n Przelewy wyjdą jutro, dzisiaj znowu skończył się limit dobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi