misiuzeb Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Albo lubimy mętne piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Pytanie jak sobie radzicie z filtrowaniem mętnego piwa moje jest na cichej diabelnie mętne. Dodaj żelatyny i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxhot Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Może to być zwykła czy specjalna do piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 W CP pojawił się karuk w płynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_bychu Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Może być mętne byle smak OK ! U mnie znowu pszenicę chciałbym mętną a mam kryształ. (ale zamieszać i już jest mętna.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Może to być zwykła czy specjalna do piwa. Zwykła. Ja daję 12g na 50l warki i na trzeci dzień butelkuje i wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi