balum Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam Ja Was już trochę znam, więc najwyższy czas się przedstawić. Na imię mam Michał, doświadczenie piwowarskie mam w zasadzie żadne ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni. Ostatnio koleżanka małżonka sprawiła mi w prezencie urodzinowym zestaw dla początkującego i lada dzień nastawię swoją pierwszą warkę. Zacznę oczywiście od brew-kitów ale nie zamierzam na nich poprzestać. Oprócz piwa mam już pewne doświadczenia w domowej produkcji wędlin, podjąłem także próby robienia serów podpuszczkowych. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witaj Michale, cieszy mnie to, że jest nas coraz więcej! Powodzenia na piwnym szlaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam z Kujaw - ja też jestem od serów Powodzenia w piwowarzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam... Ostatnio koleżanka małżonka sprawiła mi w prezencie urodzinowym zestaw dla początkującego i lada dzień nastawię swoją pierwszą warkę. ... Witaj, Dawno wyszedłeś za mąż?? hihi Pozdrowienia dla żony i jej koleżanki Zostaw puchy.... kieruj się w stronę zacierania! Powodzenia w nowym hobby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam nowego piwowara domowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ja również witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam Ostatnio koleżanka małżonka sprawiła mi w prezencie urodzinowym zestaw dla początkującego i lada dzień nastawię swoją pierwszą warkę. Nie wiedziała co czyni Pozdrawiam i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam i pozdrawiam z Rydułtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi