anteks Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Pierwsze piwa dotarły, czeka na następne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 To już wszyscy , nikt więcej nie wysyła piw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja będę butelkował dziś więc kicha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 To już wszyscy , nikt więcej nie wysyła piw ? Chciałem wysyłać ale nie mam czasu szukać kartonu, pakować itd. Lenistwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Ja będę butelkował dziś więc kicha. Wg mnie to idealnie się wstrzelisz, tym bardziej że nie będzie raczej eliminacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) A to i tak mogę wysłać dopiero w poniedziałek. Na weekend będę bał się oddać kurierowi. Tyle, że piwo w początkach refermentacji będzie klarowne inaczej. Edytowane 24 Maja 2012 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 A to i tak mogę wysłać dopiero w poniedziałek. Na weekend będę bał się oddać kurierowi. Tyle, że piwo w początkach refermentacji będzie klarowne inaczej. Myślę że w drodze wyjątku da się pozytywnie prośbę rozpatrzyć Prześlij elektroniczną wersję zgłoszenia i kontaktuj się z Anteksem w sprawie wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ja mam z zeszłego roku tylko, ale historia zna przypadki że stare piwo zajmowało dobre miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 ja mam z zeszłego roku tylko, ale historia zna przypadki że stare piwo zajmowało dobre miejsce Mi się ostała jedna butelczyna jedynie Mi nie smakowało, ale zdania u spijaczy były podzielone Coś w tym stylu jest, że wzbudza takie mieszane uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Chciałem wysyłać ale nie mam czasu szukać kartonu, pakować itd. Lenistwo. Dla takich chwil warto żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 No chyba żebym do josefika jakoś podwiózł. Ale to dopiero w poniedziałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 No chyba żebym do josefika jakoś podwiózł. Ale to dopiero w poniedziałek. Nie ma problemu, możemy się nawet gdzieś bliżej umówić np. Odolanów, Krotoszyn. Tak wiec poproszę tylko o wypełnienie i przesłanie formularza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 tak jak zawsze, moje piwo bierze udział w konkursie co roku jest u mnie tendencja że coraz niżej się znajduje, ciekawe jak w tym roku w zeszłym roku 21/23, czyli mam szanse na przedostatnie albo ostatnie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 W tym roku jest mniej zgłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 W tym roku jest mniej zgłoszeń Co nie zmienia faktu że ktoś będzie musiał być ostatni, przedostatni i trzeci od końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Jak można zauważyć, wogosze nie startują, nie ma z kim konkurować, poziom konkursu drastycznie spada W tym roku BeerBrothers /dziwnie tak pisać o sobie w trzeciej osobie / nie startują, tylko polewają i spijają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 No trza było wcześniej pisać o Wogoszach, to chętnych byłoby więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Na gorąco pierwsza piątka 1 Gerard Stojański 2 Jarosław Cynk 3 Sławomir Franaszek 4 Damian Sobczak 5 Michał Łojewski Moje Gratulacje ps Pełne wyniki zamieszczę wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 gratuluje uczestnikom i laureatom, sory że nie przybyłem ale dzisiaj byłem na pogrzebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) 1 Gerard Stojański 256pkt 2 Jarosław Cynk 253 pkt 3 Sławomir Franaszek 234 pkt 4 Damian Sobczak 223 pkt 5 Michał Łojewski 221 pkt 6 Wenta Barbara 7 Kołodziejczyk Marcin 8 Wenta Arkadiusz 9 Łopata Agnieszka 10 Koza Krzysztof 11 Domagalski Jacek 12 Stachowski Jacek 13 Gromska Marlena 14 Kierszniowski Szymon 15 Bilski Sławomir Szeliga Stanisław 17 Jajecznica Łukasz Jeszcze raz Gratuluję i dziękuje za udział Zapraszam za rok na VII GKPD Prawie jak Grodzisz ps Dodatkowo 3 piwa wystawiono do oceny przez Szacowne Jury poza konkursem Edytowane 2 Czerwca 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Cienko, mówiłem żeby nie wysyłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Byłem potwierdzam impreza super a najlepsze gadżety żonka jak zobaczyła koszulkę to się rozpłynęła prawie z zachwytu Jutro wstawię kilka zdjęć Edytowane 2 Czerwca 2012 przez danol148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kto nie był niech żałuje( morze piwa, góra gadżetów, przemiłe towarzystwo, nie kończące sie rozmowy o piwowarstwie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów i odważnych uczestników ( trudna konkurencja sportowa ) ....gdybym wysłał swojego grodzisza byłbym 18 - ty ..ale zawsze w pierwszej dwudziestce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Gratulacje dla laureatów i odważnych uczestników ( trudna konkurencja sportowa ) ....gdybym wysłał swojego grodzisza byłbym 18 - ty ..ale zawsze w pierwszej dwudziestce Wyślesz to sie przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi