skybert Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Namierzyłem gościa (30 km od Rzeszowa), który ma do sprzedania kilkadziesiąt skrzynek po piwie jako pozostałość po sklepie. Skrzynki są po okocimiu i dębowym, więc wysokie. Jest ich na pewno 40 szt ale być może więcej. Sprzedawca ceni je po 3 zł. Kilkanaście skrzynek jest z butelkami. Butelki za 25gr. Akurat zwiększam produkcję i kupowanie po jednej z marketu i jeżdżenie do znajomej pizzerii po butelki już mi się znudziło. W dodatku w marketach są po 6zł. Ja sam wezmę 10 lub 16 szt. Jest ktoś jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Namierzyłem gościa (30 km od Rzeszowa), który ma do sprzedania kilkadziesiąt skrzynek po piwie jako pozostałość po sklepie. Skrzynki są po okocimiu i dębowym, więc wysokie. Jest ich na pewno 40 szt ale być może więcej. Sprzedawca ceni je po 3 zł. Kilkanaście skrzynek jest z butelkami. Butelki za 25gr. Akurat zwiększam produkcję i kupowanie po jednej z marketu i jeżdżenie do znajomej pizzerii po butelki już mi się znudziło. W dodatku w marketach są po 6zł. Ja sam wezmę 10 lub 16 szt. Jest ktoś jeszcze chętny? Biorę 12sztuk pustych (butelki walają mi się po piwnicy luzem, już szału dostaję) Wczoraj miałem nawet pytać na forum czy ktoś z okolic Rzeszowa nie ma skrzynek na zbyciu , ale pomyślałem, że zapytam się najpierw Ciebie w czwartek jak wpadnę. A tu niespodzianka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Mi potrzeba 20 szt. bez butelek. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mamy wstępnie rozdzielone. Gość jeszcze coś wspominał o bączkach ale zobaczę na miejscu. I nie wiem czy sprzeda same skrzynki bez butelek. Ja jeszcze nie wiem ile wezmę (zależy to od ich stanu) a jest 15 skrzynek z butelkami. Zadzwonię do was jak będę na miejscu. Skrzynka z butelkami 8 zł, pusta 3 zł. Dzwoniłem i umówiłem się wstępnie na jutro wieczór po odbiór. Wólka Sokołowska. @Wihura, tobie pewnie braknie parę sztuk do 20. Napisz mi nr. tel na PW bo nie zapisałem chyba, a starych wiadomości nie ma. @ qurakus, byliśmy na jutro umówieni ale odebrałbym wcześniej te skrzynki, nie będziesz musiał dwa razy jeździć. Może przełożymy to na piątek? Jutro nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Jeśli gość będzie się upierał przy butelkach (rozumie skybert, że ty też nie chcesz butelek) może poprostu solidarnie weźmiemy po 5 skrzynek na osobę tak żeby koszty się rozłożyły ? Jeśli dla mnie kilka sztuk braknie to nic się nie dzieje, 20 sztuk potrzebuje docelowo a nie "na już". skybert telefon podałem ci na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pisałem Ci też na PW, dam znac jutro, jeśli nie bedziesz chciał tam jechać to jakoś sie podzielimy tym co bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) Ja bym był chętny na 6 sztuk skrzynek - mogą być z butelkami bądź bez, a w jakiej to jest miejscowości ? w którą stronę od Rzeszowa (Tarnów,Przemyśl,Nisko,Krosno ? ) od tego będzie uzależniona ilość... edit brak jednego zdania. Edytowane 11 Stycznia 2012 przez Lusterko87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 w zasadzie to już wolnych nie ma ale może zostaną te z butelkami, ale jutro się okaże, jeśli uda mi się załatwić odpowiedni samochód to wezmę wszystko, jeśli nie to napiszę co i jak, powyżej napisałem miejscowość, okolice Sokołowa Młp a więc na północ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ok - jak co to czekam na odpowiedz. na PW będziesz miał mój telefon i mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi