Jump to content

Witam !

zorro0

Recommended Posts

To mój pierwszy post dlatego chciałbym się nisko pokłonic wszystkim tu obecnym ;) .Narazie dużo czytam i się uczę.Mam nadzieję,że z Waszą pomocą uda mi się uwarzyc DOOBRE piwo.

zorro0

Również witam ziomków z bliższej i dalszej okolicy :beer: .I od razu pytam :czy to ja źle szukam,czy naprawdę na śląsku nie ma sklepu, gdzie można by się zaopatrzyc w słód,drożdże lub chmiel ?

Hand-Bro, był niedawno reklamowany na piwo.org nawet. Kupowałem tam, 2 worki słodu. Sklep co prawda internetowy, ale po umówieniu można odebrać samemu. Byłem zadowolony, żadnych problemów :) . http://www.hand-bro.pl/ tu masz stronę, znajdziesz tam adres, telefon itp. Jak w ofercie nie ma czegoś co by cię interesowało to zadzwoń. Możliwe, że właściciel jeszcze nie wrzucił na stronkę. W Radzionkowie jest Piwowin ( http://www.piwowin.pl/ ), ale nie korzystałem to nie powiem ci co i jak.

Edited by Marmur

Witam kolegę z pięknej Wisły, z której w ciepłe dni często wyruszam na wędrówkę z rodzinką (Stożek, Soszów,Trzy Kopce...) ;)

Po wędrówce w ciepłe dni , trzeba się schłodzić zimnym piwkiem. Jak będziesz w okolicy , to daj znać :)

bubuś - to zaproszenie?? Nie wiesz chyba co piszesz,ja po górach zawsze chodzę z całą familiją tzn oprócz mnie :żonka ,2 dzieci i pies(niewielki, czterdziestokilowy berneńczyk) więc po nas przeważnie nie zostaje kamień na kamieniu ;)

misiuzeb - dzięki za zaoferowaną pomoc :okey: