zorro0 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 To mój pierwszy post dlatego chciałbym się nisko pokłonic wszystkim tu obecnym .Narazie dużo czytam i się uczę.Mam nadzieję,że z Waszą pomocą uda mi się uwarzyc DOOBRE piwo. zorro0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Twoje zdjęcie bije po oczach. Rozważyłbym zmianę na inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Mnie tam nie bije Ale żeby od początku nie prowokowac konfliktów,usunąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam piwowara zza miedzy (no chyba, że jesteś z jakiś innych Warszowic niż te na trasie Żory-Wisła ). Udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam ! Dobrze kombinujesz,właśnie z TYCH na trasie Żory-Wisła .Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam nowego piwowara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Cześć! Szkoda czasu tylko na czytanie, najlepiej człowiek się uczy na własnych błędach. Śmiało do warzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam i pozdrawiam z Rydułtów. W razie potrzeby wspomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Również witam ziomków z bliższej i dalszej okolicy .I od razu pytam :czy to ja źle szukam,czy naprawdę na śląsku nie ma sklepu, gdzie można by się zaopatrzyc w słód,drożdże lub chmiel ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Podobno coś jest w Radzionkowie. Ostatnio powstał nowy sklep w Mikołowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Oo Mikołów to już by było coś ,bo blisko .A jakieś bliższe namiary na ten sklep ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Namiarów nie znam ponieważ nie korzystam, ale przypuszczam, że wujek Google byłby dobrym doradcą. Ewentualnie poszukaj w dziale sklepy internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Hand-Bro, był niedawno reklamowany na piwo.org nawet. Kupowałem tam, 2 worki słodu. Sklep co prawda internetowy, ale po umówieniu można odebrać samemu. Byłem zadowolony, żadnych problemów . http://www.hand-bro.pl/ tu masz stronę, znajdziesz tam adres, telefon itp. Jak w ofercie nie ma czegoś co by cię interesowało to zadzwoń. Możliwe, że właściciel jeszcze nie wrzucił na stronkę. W Radzionkowie jest Piwowin ( http://www.piwowin.pl/ ), ale nie korzystałem to nie powiem ci co i jak. Edytowane 20 Stycznia 2012 przez Marmur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Wujka Google znam,ale wyrzucał mi jakieś dziwne rzeczy .Marmur dzięki za wyczerpujące informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 http://www.homebrewing.pl/ w Pogwizdowie k Cieszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 http://www.homebrewing.pl/ w Pogwizdowie k Cieszyna No tak, moja gafa . Zapomniałem o nowej właścicielce sklepu z tradycjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No proszę i w drugą stronę świata mam następny ! Bardzo dziękuję za te namiary ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Witam z Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam kolegę z pięknej Wisły, z której w ciepłe dni często wyruszam na wędrówkę z rodzinką (Stożek, Soszów,Trzy Kopce...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Również witam. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam kolegę z pięknej Wisły, z której w ciepłe dni często wyruszam na wędrówkę z rodzinką (Stożek, Soszów,Trzy Kopce...) Po wędrówce w ciepłe dni , trzeba się schłodzić zimnym piwkiem. Jak będziesz w okolicy , to daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Jakoś umknął mi ten wątek, witam ciut dalszego sąsiada. jak coś potrzeba to zawsze staram się pomóc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 bubuś - to zaproszenie?? Nie wiesz chyba co piszesz,ja po górach zawsze chodzę z całą familiją tzn oprócz mnie :żonka ,2 dzieci i pies(niewielki, czterdziestokilowy berneńczyk) więc po nas przeważnie nie zostaje kamień na kamieniu misiuzeb - dzięki za zaoferowaną pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi