jacer Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 2. jacer+1 3. Piter M. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 4.maaciej6 5.przemo70 Jestem za składką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 6. sziszi +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Mi już brakuje choć wędziłem w sobotę ;-) Za mało uwędziłeś. Bierz się do roboty, masz jeszcze 10 dni na produkcję. Tylko nie degustuj zbyt mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Coś cicho w tym temacie. Wesoły autobus 7 osób ze Śląska oczywiście też się dołoży do tacy - jak cza to cza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Moja grupa zgłosiła chęc spożywania golonek w browarze, więc nie wiem czy będą chętni na jakieś jeszcze przekąski. Kuli, mają golony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No kuzyn, nie rób pipy, ja wiem , że starość ale wejdź sobie na www.haust.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Grupa Ostrowsko-Kalisko-Wolsztyńska już w blokach startowych A grupa jest poszerzona o bielską a nawet białą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 No kuzyn, nie rób pipy, ja wiem , że starość ale wejdź sobie na www.haust.pl To, że mają to ja wiem, bo jadłem. Chodzi mi o to, żeby sie nie okazało, że mają dwie ostatnie a nas czterech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Przecież w każdej knajpie golonek jest pół zamrażarki, także spoko, jakby zabrakło to szybko dokupią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 to Kalisz też się dokłada do zakąsek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Przecież w każdej knajpie golonek jest pół zamrażarki, także spoko, jakby zabrakło to szybko dokupią No ale golonkę trzeba peklować ze cztery dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Cześć A grupa jest poszerzona o bielską a nawet białą Już mnie łeb napierdziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No ale golonkę trzeba peklować ze cztery dni To dzwoń i już zamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ważne:godzina rozpoczęcia 17.00 W związku z dyskusją wywołaną przez Marusię na browar.biz http://browar.biz/fo...883#post1042883 i jej, słusznymi, obawami, cytuję i odpowiadam: Myślę, że jeszcze tym razem pójdziemy na żywioł. Oczywiście widzę pewne ryzyko np. brak miejsc siedzących, czy też nawet stojących Fakt, sala nie jest duża, ale 30-40 osób pomieści bez problemu, a z dotychczasowych głosów w tematach nie wynika, żeby miało być dużo więcej osób. Jeśli chodzi o zrzutę na przekąski to ja osobiście jestem za tym, żeby coś takiego zorganizować, pozwoliłoby to mi mieć pewność, że zostawiliśmy jakieś pieniądze w Hauście. Nie wiem jednak jak to zorganizować, nie chcę żadnych przedpłat, a bez deklaracji kwoty nie mogę nic zamówić. Możemy oczywiście tu i na browar.biz poprosić o deklarację przybycia i składki np. w wysokości 10 zł, a później postawić tacę , ale jeśli będzie mniej to będzie niemiło, a jak więcej to jeszcze gorzej Ok, zróbmy testowy spis wraz z deklaracją, a po weekendzie zobaczymy co z tym zrobić dalej: 1. Kuli - tak (chętnie dam 10-20 zł na jakieś drobne przekąski zorganizowane przez Hausta) jestem za a nawet przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Jak bendem to się dorzucem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Wybiera sie ktoś, bo cisza w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Chyba sam będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Chyba sam będziesz I do tego się spóźnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Część ekipy Bielsko - Kalisko - Ostrowsko - Wolsztyńskiej już podąża Po międzylądowaniu w celu zatankowania paliwa, myślę że w komplecie dotrzemy do punktu docelowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Nie pijta w drodze za dużo żeby można było jeszcze z kimś pogadać. My startujemy o 12.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Koledzy już piją, a ja dopiero wróciłem do domu.Zaraz się zbieram do wyjazdu, mam nadzieje że będą jeszcze kumaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Super impreza. Podziekowania dla p.Uli i Jarka za gościnę, Kulemu za organizację, Wszystkim za towarzystwo. Do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Sezon imprez piwnych otwarty Spotkaniem z Zielonej Górze Wielkie dzięki Kulemu za organizację, właścicielce P.Uli za gościnę, Jarkowi za kolejne oprowadzenie po browarze i odpowiadanie na męczące pytania zwiedzających ekipie Bielsko-Kalisko-Ostrowskiej i Śląskiej za przemiłe towarzystwo , Jacerowi za przepyszne rybki oraz wszystkim spotkanym i nowo poznanym piwowarom za super imprezę. Do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaZ Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Kolejna bardzo udana impreza. Miło było spotkać starych i nowych piwowarów. Poza ciekawymi piwami pyszne smalczyki i chlebki, ale rybki Jacer rewelacyjne. Przemo dziękujemy za gościnę w Wolsztynie przystanek bardzo potrzebny w dalekiej podróży Myślę, że spotkamy się w podobnym gronie szybciej niż za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi