wena Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Wesoły autobus Śląskiego Oddziału PSPD dziękuje za miłe spotkanie i możliwość poznania nowych osób. Dojechaliśmy szczęśliwie do domu. Zielona Góra bardzo nam się podobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Cześć Bielska cześć grupy Bielsko - Kalisko - Ostrowsko - Wolsztyńskiej melduje się już w domu razem z psem. Na rybę się nie załapałem, smalec oraz domowy chleb był pierwsza klasa. Jozefikowi, Przemowi, Kuliemu i wszelakim organizatorom dziękuję za gościnę i organizacje, wszystkim piwowarom za pogaduchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Dzięki owocne spotkanie, jak zwykle było super i nie zawiodłem się przyjeżdżając. Powrót do domu ciężki ale stan pacjenta stabilny Do zobaczenia za rok w co najmniej takim samym gronie. P.S. Kuli nie wiem dlaczego tyle lat skrywałeś przed nami te przepyszne przystawki z haustowej kuchni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi