crocco Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Bzie z Jastrzębia się kłania 42 lata ,w tym 1 jako piwowar,2 jako smakosz, około 25 jako piwosz. Cieszy mnie tak duża grupa ludzi z okolicy z którymi można się spotkac i pogadac przy piwie. niestety moja wiedza jest na razie na etapie brania a nie dawania ale mysle,ze pomozecie mi to zmienić. Pozdrowienia dla wszystkich No i się wgrały 2 wersje,muli mi dziś ten internet. Edytowane 22 Stycznia 2012 przez elroy wątki połaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Cieszę się, że się tutaj zarejestrowałeś Witaj na forum!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 No i dołączyłem do was . Mam 42 lata,z czego 1 jako piwowar,2 jako smakosz ,około25 jako piwosz. Lubię piwa ciemne,stouty,portery koźlaki.Lagery mi się przepiły choć zdarza się je popełnić z jakimś dodatkiem. Cieszy mnie ,że w okolicy jest tak dużo piwowarów,jest z kim pogadać,poradzić sie ,napić się piwa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 No to jeszcze jeden wątek na dobry początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witaj pozdrawiam Ciebie z Rydułtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Witam i pozdrawiam z Wisły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Oczywiście witam sąsiada i Nasza okolica rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Pozdrawiam piwowara zza miedzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam i pozdrawiam z Cieszyna i Goleszowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Witam z Zebrzydowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi