pablo Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Koleżanki i Koledzy, Wybieram się z rodzinką na wakacje nad morze. Niestety jak do tej pory nie mam szczęścia w szukaniu lokum z polecenia. Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce proszę o namiary. Szukam spokojnego, przyjaznego dla rodziny z małym dzieckiem miejsca nie koniecznie nad samym morzem (ale w zasięgu pieszego spaceru). Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Od kilu lat ja i moi koledzy z pracy( nie wszyscy od razu) jeździmy tu http://www.skandynawia-pobierowo.biz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeżeli nad może to warto się zastanowić czy koniecznie nad Bałtyckie... Jak nie trafisz z pogodą to szlag Cię trafi z nudów. Południowe części europy nie są dużo droższe a pogodę masz tam w pakiecie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeżeli nad może to warto się zastanowić czy koniecznie nad Bałtyckie... Jak nie trafisz z pogodą to szlag Cię trafi z nudów. Południowe części europy nie są dużo droższe a pogodę masz tam w pakiecie, Taniej, szybciej i pewniej udałoby się pojechać nad Morze Śródziemne, ale jednak będę się upierał przy Bałtyku Niezależnie od pogody ie umiem nudzić się na wakacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Fakt że z Cieszyna nad Bałtyk jest tyle co co Chorwacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja ze swojej strony mogę polecić http://www.filarowka.pl/. Trochę na uboczu Łeby, ale za to cisza i spokój. Do plaży spacerkiem 5 minut, do centrum Łeby 10 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Do jeżdżenia nad Bałtych zniechęcił mnie dziki tłum na każdej plaży. Właściwie żeby znaleźć kawałek piasku, to trzeba było przyjść o 8 rano, bo potem można było usiąść sobie pod krzaczkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 28 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Bardzo dziękuję za troskę W tym wątku poszukuję odpowiedzi na pytanie "gdzie" a nie "czy", bo świadomie wybieram polskie wybrzeże Bałtyk1 _____________________________________________ 1) Oświadczam, że jestem pełen władz umysłowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 1) Oświadczam, że jestem pełen władz umysłowych Oświadczenie może w naszym kraju nie wystarczyć. Pewnie będą potrzebne zaświadczenia od minimum 3 lekarzy specjalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Do jeżdżenia nad Bałtych zniechęcił mnie dziki tłum na każdej plaży. Właściwie żeby znaleźć kawałek piasku, to trzeba było przyjść o 8 rano, bo potem można było usiąść sobie pod krzaczkiem. Jak jedziesz do znanej miejscowości to tak, ale jest wiele mniejszych nie "odkrytych" W "ciepłych krajach" też sa problemy ze znalezieniem dobrego miejsca na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Do jeżdżenia nad Bałtych zniechęcił mnie dziki tłum na każdej plaży. Właściwie żeby znaleźć kawałek piasku, to trzeba było przyjść o 8 rano, bo potem można było usiąść sobie pod krzaczkiem. Jeżdżę już któryś rok z rzędu do Świnoujścia i jakoś nie miałem problemu ze znalezieniem miejsca na plaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1965 Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Koleżanki i Koledzy, Wybieram się z rodzinką na wakacje nad morze. Niestety jak do tej pory nie mam szczęścia w szukaniu lokum z polecenia. Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce proszę o namiary. Szukam spokojnego, przyjaznego dla rodziny z małym dzieckiem miejsca nie koniecznie nad samym morzem (ale w zasięgu pieszego spaceru). Dzięki! CześćProwadze coś takiego www.osrodekprzystan1.pl. Cisza i spokój, 1,5 km od Jastrzębiej Góry-preferowane rodziny z dziećmi. Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Byłem w Karwii z rodziną w zeszłym roku.Polecam te okolice,plaża czysta ,szeroka,względny spokój,w Karwii są sklepy z dobrym piwem. Ośrodek przystań mijałem jadąc do Jastrzębiej Góry ale nie byłem na terenie. W tym roku wybieram się w okolice Świnioujścia,Wolina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierog Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 (edytowane) http://www.barwylata.pl jak to dobrze ze morze mam blisko i nie musze wynajmować ^^ Edytowane 28 Lutego 2012 przez Pierog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A jak te miejsca wyglądają piwnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieddro Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 A jak te miejsca wyglądają piwnie? Dziwnów/Dziwnówek w pierwszej połowie sierpnia będzie (w ograniczonym zakresie) wyposażone w piwo domowe . Poza tym zawsze jak jadę nad polskie morze )od zaopatrzenia w piwo (jak mówił krwawy hegemon) nie oczekuje wiele - i słusznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jeśli interesuje Cię Krynica Morska to daj znać na priv bo mam fajny apartament do wynajęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi