Biotit Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 No i jeszcze jedna rzecz, tutaj przydałyby się pewnie zdjęcia, żeby to zobrazować, ale też nie mam. Otóż jajka gotujemy, a potem rozbijamy skorupkę tak, żeby mieć dwie "miseczki", ale rozbijamy ją pionowo. Następnie białko i żółtko rozdrabniamy, dodajemy koperku, pietruszki, soli, pieprzu i pakujemy w te miseczki. No i ostatni etap, smażymy skorupkami w górę. Prosta sprawa, szybko można zrobić, a mi tam pasuje do piwa. Coś w stylu kotletów jajecznych z barów mlecznych, które ja tam zawsze uwielbiałem. To jest najprostsza wersja jajka faszerowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Szukając przepisów na ogóry z chilli natknąłem się na takie coś: http://www.celebrationgeneration.com/blog/2012/09/06/hoppy-ipa-pickles-recipe/ Ciekawe Chmielowe ogórki najlepsze jako zakąska do piwa... Gdybym miał szyszkę spróbowałbym zrobić, a tak to może w przyszłym roku zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się