anteks Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jakie grube masz złoże filtracyjne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Jakie grube masz złoże filtracyjne? A ja wiem, pół kociołka z Lidla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Kładziesz talerzyk w obawie przed wzburzeniem młóta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Talerzyk tylko pogarsza sprawę. Woda cieknie bokami tworząc kanaliki w młócie, nie można przemieszać choćby górnej warstwy. Przy grubym złożu to naprawdę nie ma znaczenia czy wzburzysz wierzchnie 5cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 w niektórych małych browarach przy jasnych piwach nie mieszają w ogóle złoża, a mają je grubości dobrego metra a wydajność mają taką że pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Kładziesz talerzyk w obawie przed wzburzeniem młóta ? Już nie. Ale dawniej kładłem duży talerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 czy otwory 1mm w ramieniu to nie zbyt małe ? ja mam zamiar mieć bardziej od środka wiercone wiertłem 1,5mm a bardziej skrajne 2,5mm średnica gara 400mm , ramie jakieś 370mm. Pompka do wysładzania Novax rover 20b , instalacja HERMS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekstar Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) ja do wysładzania mam gruszkę z otworami, która jest gdzieś ________________________tu \/ Witam, Taka gruszka, jaką proponuje kolega Wiktor wydaje mi się najsensowniejszym rozwiązaniem - brak elementów ruchomych, prostota budowy i montażu. Gdzie można nabyć taką gruszkę i jak konkretnie się ona nazywa "gruszka do wysładzania", czy jakoś inaczej? Bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam olekstar Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez olekstar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi