Marusia Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Część metryczek rozesłana, reszta jeszcze w robocie:) Najlepszych 5 lokat (ilość punktów możliwa do uzyskania:50): 1. Agnieszka Łopata - 42,5 pkt. 2. Adam Stawowyczyk - 37,75 pkt. 3. Tomasz Witt - 37,5 pkt. 4. Jacek Stachowski - 35 pkt. 5. Andrzej Smyk - 34,25 pkt. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Część metryczek rozesłana, reszta jeszcze w robocie:) Najlepszych 5 lokat (ilość punktów możliwa do uzyskania:50): 1. Agnieszka Łopata - 42,5 pkt. 2. Adam Stawowyczyk - 37,75 pkt. 3. Tomasz Witt - 37,5 pkt. 4. Jacek Stachowski - 35 pkt. 5. Andrzej Smyk - 34,25 pkt. Gratulacje Czekam z niecierpliwością, porównam sobie z ocenami z Cieszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Część metryczek rozesłana, reszta jeszcze w robocie:) Najlepszych 5 lokat (ilość punktów możliwa do uzyskania:50): 1. Agnieszka Łopata - 42,5 pkt. 2. Adam Stawowyczyk - 37,75 pkt. 3. Tomasz Witt - 37,5 pkt. 4. Jacek Stachowski - 35 pkt. 5. Andrzej Smyk - 34,25 pkt. Gratulacje Czekam z niecierpliwością, porównam sobie z ocenami z Cieszyna Też czekam na profesjonalną analizę i opis mojego portera, chcąc zrobić porównanie z Cieszynem. Swoją drogą jestem ciekaw (czysto kronikarsko), czy Aga wysłała do Gdańska ten sam porter co do Cieszyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Swoją drogą jestem ciekaw (czysto kronikarsko), czy Aga wysłała do Gdańska ten sam porter co do Cieszyna. To był inny porter o niższej gęstości niż ten co w Cieszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Swoją drogą jestem ciekaw (czysto kronikarsko), czy Aga wysłała do Gdańska ten sam porter co do Cieszyna. To był inny porter o niższej gęstości niż ten co w Cieszynie. Dzięki, zanotowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 No i znów czwarty. Miejsce najgorsze z najlepszych. Porter wystawiłem tu co prawda trochę lżejszy niż w Cieszynie, ale miejsce to samo. Marusia - dzięki za organizację. Agnieszka - jeszcze raz gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twitt Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzisiaj dotarła do mnie paczuszka z Ambera - kilka gadżetów i dyplom/podziękowanie za udział Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cemik1 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Także zostałem mile zaskoczony podobną przesyłką. I to pomimo dyskwalifikacji. Jeszcze raz podziękowania dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Tez dzisiaj dostałem paczuszkę, Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 I do mnie również dotarła paczuszka od Browaru Amber. Fajna niespodzianka. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi