dziedzicpruski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 od paru dni(być może jakaś aktualizacja przeglądarki;Firefox) znikła mi ta przydatna rzecz,nie chodzi o podpowiedzi,ale żeby google zapamiętywało wpisywany tekst ,da się to jakoś ustawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 w firefoxie Opcje>Prywatność>Pamietaj historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mam to cały czas zaznaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jaka wersja? nie ma nic w historii czy nie pojawia się 'dymek'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 wersja 11.0 ale możne google wyłączyło tą funkcje dla niezalogowanych ?, kiedyś miałem tak ,ze po kliknięciu lewym myszy na miejsce do wpisywania,wyświetlała mi się lista kiedyś wpisywanych rzeczy,te które szukałem częściej były na górze,to dla mnie bardzo wygodne było,teraz nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 jesteś pewien, że to było w wyszukiwarce? taka funkcja jest charakterystyczna dla pól w formularzach, w guglu pojawiaja sie podpowiedzi dotyczące szukania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 tak,przez rok tego używałem,podpowiedzi mam wyłączone,bo to straszny badziew jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi