jacer Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Lub byczą zółć. Nawet Trapiści używają ekstraktu, to tak dla wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 A te droższe zawierają chmiel? Chyba tylko w reklamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 W reklamie to są nawet podwójnie chmielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 W reklamie to są nawet podwójnie chmielone. Szyszką! Aż się raz zastanawiałem, co by było, gdyby ich tak do sądu, urzędu konsumentów czy innego wynalazku oskarżyć o wprowadzanie w błąd i niezgodność towaru z umową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Szyszką! Aż się raz zastanawiałem, co by było, gdyby ich tak do sądu, urzędu konsumentów czy innego wynalazku oskarżyć o wprowadzanie w błąd i niezgodność towaru z umową. Szyszką! A do tego nie na wagę tylko na metry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 W reklamie to są nawet podwójnie chmielone. śmiejecie się ale zwykle w browarach przemysłowych ekstrakt jest na goryczkę a granulat na aromat na koniec gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się