AndrzejKu Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Przelewałem dziś amber ale na cichą i po otwarciu fermentatora zobaczyłem coś takiego. Całe drożdże jakby pływały na górze. Robiłem kilka "górniaków" lecz czegoś takiego jeszcze nie miałem. To normalne? Drozdze US-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Wstyd!!! Fermentis Safale US-05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 To normalne? Drozdze US-05 normalne - one z tego słyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKu Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Kurcze. Używałem już ich kilkakrotnie i za każdym razem opadały na dno. Sypie głowę popiołem i biorę się do nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nie przejmuj się, u mnie tez zawsze opadają na mnie. z tym że czasami muszę im pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi