jacer Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kije są, nie bierz. Jakby nie było, to obok jest duży park, kijaszków pod dostatkiem. Duża chłodnia jest w Parkowej, więc problemu nima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 OK, zrozumiałem. Kije wezme, bo dwa lata temu kupiłem i jeszcze ich nie używałem. W sumie to nie są kije, ale pręty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ja poproszę dla mnie samej całego karpia, 1 - 1,5 kg na tego grilla, z mięcha wtedy chętnie całkiem zrezygnuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Masz jakieś wytyczne co do przypraw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Zostały dwa tygodnie Na dzień dzisiejszy mamy: kajaki: - upss +1 - maciej + 2 - somek +1 - kuli - josefik +1(swój) - Piotrek+1 Czyli 5 kajaków. Do tego dojdą lokalesi tak, że dobijemy do 10 kajaków albo więcej. rower - Przemo - Marusia - rubezahl? - jacer Przemo, rozumiem że rowery będziesz miał swoje? Ta grupa też się stale powiększa. Oby tylko nie było tak gorąco jak dziś. Kogoś pominąłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Skład świetny, tym bardziej mi szkoda, że nie będę Bawcie się dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 No szkoda Może za rok? Po wykonaniu jednego telefonu liczba kajakarzy wzrosła gwałtownie , więc na miejsce spływu dowiezie uczestników autobus. Zbiórka pod restauracją Parkowa o 09.00 Reszta poczeka na Marusię i także ruszymy w drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zostały dwa tygodnie Na dzień dzisiejszy mamy: kajaki: - upss +1 - maciej + 2 - somek +1 - kuli - josefik +1(swój) - Piotrek+1 Czyli 5 kajaków. Do tego dojdą lokalesi tak, że dobijemy do 10 kajaków albo więcej. rower - Przemo - Marusia - rubezahl? - jacer Przemo, rozumiem że rowery będziesz miał swoje? Ta grupa też się stale powiększa. Oby tylko nie było tak gorąco jak dziś. Kogoś pominąłem? Z tego co mi wiadomo Kuli + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuli Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Zostały dwa tygodnie Na dzień dzisiejszy mamy: kajaki: - upss +1 - maciej + 2 - somek +1 - kuli - josefik +1(swój) - Piotrek+1 Czyli 5 kajaków. Do tego dojdą lokalesi tak, że dobijemy do 10 kajaków albo więcej. rower - Przemo - Marusia - rubezahl? - jacer Przemo, rozumiem że rowery będziesz miał swoje? Ta grupa też się stale powiększa. Oby tylko nie było tak gorąco jak dziś. Kogoś pominąłem? kuli+1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziś byłem na stawach, piesza wycieczka by obczaić pewne rzeczy. Informacja dla rowerzystów, trasa wyniesie przeszło 30km. Dziś było tam pięknie Nawet popołudniowy skwar nie przeszkadzał, od stawów zawiewało przyjemną bryzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziś byłem na stawach... Mogę potwierdzić, widziałem fotkę Jak myślicie, do wędzonego karpia pasuje Rauchbock ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie Maciej za dużo wędzonki, tu potrzeba coś delikatnego np. pils dobrze tez komponuje się z goryczką np. bitter Ale rozumiem ze masz w kegu i nie możesz zmęczyć, więc chciałbys się podzielić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie no Krzysiek, Rauchbocka w kegu ? Jak bym nasiąkał przez tydzień to bym dymem śmierdział. OK przywiozę Bittera , w Żywcu nie zakwalifikował się, ale dobry jest, a Marcowe będzie pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 (edytowane) Ano właśnie, co przywieziecie i ile? Trza zrobić trochę miejsca w chłodni zrobić i nie wiadomo ile Edytowane 2 Sierpnia 2012 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Przywiozę z dwie beczki i trochę luzem tzn. butelki (pełne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 schładzarkę tęż wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Będę z pełnym zestawem beczka + schładzarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Rolbar jest ale na zwykłe fitingi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja skromnie wyślę Jacerowi kurierem 10 piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wg zaleceń Jacera zamelinowałam się w Hotelu Pałacowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) Spróbuje nie wypić Uwaga zlotowcy. Narodziła się nowa propozycja. Koszulka upamiętniająca spotkanie. Koszulka o dobrej gramaturze, wyszywana czyli coś czego jeszcze nie było na żadnej imprezie piwowarskiej w Polsce!! Koszt z haftem 20x20 - monochromatyczny 35zł brutto - kolor 45zł Chętni proszeni są o zgłoszenia. Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jestem chętna, o ile zobaczę wcześniej wzór i przewidujesz koszulki damskie - worków nie noszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Spróbuje nie wypić Uwaga zlotowcy. Narodziła się nowa propozycja. Koszulka upamiętniająca spotkanie. Koszulka o dobrej gramaturze, wyszywana czyli coś czego jeszcze nie było na żadnej imprezie piwowarskiej w Polsce!! Koszt z haftem 20x20 - monochromatyczny 35zł brutto - kolor 45zł Chętni proszeni są o zgłoszenia. Na imprezie to nie, ale w Śląskim Odziale PSPD już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Na imprezie to nie, ale w Śląskim Odziale PSPD już jest. Wena przyznaj się kto haftował, punkty będą zaliczone do klasyfikacji o puchar ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jak znam życie to z koszulkami sie nie wyrobicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi