wyvern Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Źle mnie zrozumiałeś - nie twierdzę, że naklejenie termometru jest złe, mam zamiar się zaopatrzyć. A z tymi sondami to tak czysto teoretycznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja mam regulator temperatury z sondą zaizolowaną koszulką termokurczliwą i jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ja mam regulator temperatury z sondą zaizolowaną koszulką termokurczliwą i jest ok. RT2 się nadaje, czy jakiś lepszy sprzęt trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 RT2 się nadaje, czy jakiś lepszy sprzęt trzeba? Jak nie chłodzisz w lodówce to termometr z IKEI wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 21 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ale ja o regulator pytam, termometr mam ze sklepu piwowarskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Poczytaj ten wątek: http://www.piwo.org/topic/4650-sterownik-temperatury-do-lodowki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Spadło do 5,5 blg i przestało "bulkać"... Piany na górze prawie nie ma, póki co jeszcze przenieśliśmy do domu (22-24oC) z piwnicy, gdzie miało 16oC. Ruszy jeszcze? Możliwe, że burzliwa trwała 3 dni niecałe? Chyba nie jest zepsute, bo pachnie jak piwo:) Edytowane 22 Maja 2012 przez wyvern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Nie bulka! Punkt dla mnie. A tak poważnie: zapraszam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Przeczytałem już wcześniej, teraz już na cichej leży:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi