shayboos Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Czyli zawsze jakieś doświadczenie! A skoro dali Ci podpowiedź gdzie uderzać to czemu nie spróbować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Wracam właśnie z interview. Nie mam specjalnie szans na to by ja dostać ale warto było spróbować. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dzisiaj miałem kolejna rozmowę o pracę. Ciekawe czy tym razem mi się uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
longmen Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 zależy czy dobrze im "makaron na uszy nawinąłeś" nick zobowiązuje, więc musi być tylko na plus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Kuzwa, znowu odpadlem. Ale dwie kolejne aplikacje wyslane. Na jedna nie mam wiele szans, ale fajnie byloby dostac zaproszenie na interview by sie przedstawic i powiedziec czesc dzialowi Software Developement do ktorego pewnego dnia chcialbym trafic. No i druga aplikacja na Desktop Support Officer, tutaj bym powiedzial, ze mam szanse, z tym, ze praca jest daleko i nie jest tak dobrze platna jakbym chcial, ale bede sie martwil czy ja przyjac jak dostane ta prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 jak powiada moja LP, która jest nadal jeszcze czarodziejka: " Nic nie dzieje się bez przyczyny" - ta wymarzona praca jeszcze przed Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 W koncu! 05 Stycznia 2015 roku zaczynam nowa prace! FurioSan i elroy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Gratulacje Makaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi