Adamo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, Mam na imię Adam i mieszkam w Piasecznie pod Warszawą. Właśnie zaczynam swoją przygodę z piwowarstwem. Na razie uwarzyłem jednego Lagera z brew-kita a jutro rozlewam do butelek Imperial Stout również z brew-kita. Powoli myślę, żeby zacząć warzyć samemu piwo od podstaw. Jutro otwieram pierwsza butelkę lagera bo już minęły trzy tygodnie od rozlania do butelek. Zobaczymy co mi wyszło. Pozdrawiam. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Adaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cześć, no to szacunek ja swoją pierwszą butelkę z pierwszej warki otworzyłem po 3 dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ciężko jest wytrzymać te trzy tygodnie ale jakoś dałem rade a jutro akurat na pierwszy mecz euro otworze gorzej jak posmakuje i wszystkie 40 butelek pójdzie i znów będzie trzeba czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cześć. Otwieraj po butelce jak nasi strzelą gola. Jest to jakaś szansa na uratowanie zapasów. Zyczę samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witamy na forum! Jak najszybciej zacierania pozostało życzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holbers Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witaj. Pierwsza moja butelka to było święto i radość, czego iTobie życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi