Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pilzneński Pszeniczny Cararoma Carahell Marynka Lubelski S-33 Chcę zużyć resztę zapasów. Co z tego można ciekawego zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 (edytowane) Koelsch Edytowane 30 Czerwca 2012 przez Jacenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 A ja raczej zrobił bym z tego weizenbocka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Koelsch, coś a'la Polskie Ale, witbiere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Pilzneński Pszeniczny Cararoma Carahell Marynka Lubelski S-33 Chcę zużyć resztę zapasów. Co z tego można ciekawego zrobić? Podaj ilości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Pilzneński 4 kg Pszeniczny 4 kg Cararoma 300 g Carahell 300 g Marynka 60 g Lubelski 20 g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Będzie z tego dobre piwo. Wrzuć cały pilzneński, pół kilo pszenicznego, pół kilo karmelowych i chmielu tak z 50 gramów. Jak zatrzesz na wytrawnie, to i S-33 dadzą radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dokładnie takie wymyśliłem w programie Brewtarget (celowałem w parametry Altbier). To moja pierwsza receptura z programu, dotąd robiłem na oko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi