gąsior Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam serdecznie, od kilkunastu dni intensywnie czytam to forum i już dojrzałem do zakupu mojego pierwszego zestawu i zarejestrowania się tutaj Na początek kupiłem sobie zestaw Browamatora w komplecie z brew-kitem Geordie Lager, dodatkowo żeby zaoszczędzić na przesyłce i dostać rabat już przy pierwszym zakupie dorzuciłem do tego drugiego brew-kita: Brewmaker Bitter Essential. Do obu będę dodawał BA Brewkit-PLUS. Generalnie pierwszych kilkanaście warek chcę zrobić z brew-kitów, później przy odrobinie czasu przerzucę się być może na zacieranie. Nie wiem co jeszcze napisać na początek, więc kończę W najbliższych dniach pewnie będę prosił o kilka porad, ale to już w odpowiednim dziale. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witamy na forum. Zdobądź duży gar 30 lub 40 L oraz filtrator np. z oplotu i możesz zacierać. Napisz też jak Ci na imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam sąsiada, powodzenia w warzeniu w razie potrzeby zpraszam, w miare możliwości pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witam z Opolszczyzny. Generalnie pierwszych kilkanaście warek chcę zrobić z brew-kitów, później przy odrobinie czasu przerzucę się być może na zacieranie. Wielu tak mówiło. Myślę, że po tych dwóch będziesz już zacierał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Witamy Opolszczyznę :-) Po trzech brewkitach zmienisz zdanie i przesiądziesz się na zacieranie! nawet się zrymowało ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_80 Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Pozdrowienia z Opola. Szukaj już gara do zacierania bo to hobby wciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Mało nas z opolszczyzny, każdy kolejny reprezentant szczególnym dobrem regionu. Witaj! Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi