dżony Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 W piątek trzynastego w poznańskiej Setce odbędzie się wspólne warzenie Witbiera, które zakończy wydarzenie "Długi Weekend z mikrobrowarami", trwające już od środy. Jest to dobra okazja na spotkanie się w lokalu z dobrym piwem - my tam będziemy na pewno. Zasypanie ok. godz. 17.00 Setka Pub, św. Marcin 8, Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wreszcie coś związanego z domowym warzeniem dzieje się w Pyrlandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 moznaby sie wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Wreszcie coś związanego z domowym warzeniem dzieje się w Pyrlandii A do tej pory nic sie nie działo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A do tej pory nic sie nie działo? W ciągu mojej rocznej kariery piwowarskiej nie zarejestrowałem podobnego wydarzenia w Poznaniu, co mnie ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Rzeczywiście ostatnio mało się u nas działo, ale bez przesady, że nic. A Konkurs Piw Domowych, Festiwal Piwa w Szreniawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Postaram się być choć godzina 18 to koniec mej pracy... zobaczymy na co zdąże:) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Niestety nie przybędę, ale chyba w czwartek na spotkanie z Tomkiem wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zasyp już ześrutowany i przygotowany: - słód pilzneński - 3500 g - pszenica - 3000 g - słód owsiany - 700 g Planowane wybicie: ok. 41l 12,5 Blg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzięki wielkie za pokaz i cierpliwe podzielenie się wiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Było naprawde Super:) Dzięku wielkie za pokaz:) Edytowane 15 Lipca 2012 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dżony Opublikowano 15 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Dzięki również. Fajnie, że wpadliście Witbier już sobie spokojnie fermentuje. Co prawda nie wyszło go tyle, ile planowaliśmy - bo ledwie 36 litrów, za to 13,3 Blg. Trochę wysoki ekstrakt jak na ten styl, ale właściciele Setki nie chcieli go zmniejszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SetkaPub Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Zapraszamy na degustację piwa, które zostało uwarzone 13 lipca! Już w najbliższy czwartek, 2 sierpnia, od 20:00 będzie można spróbować, jak udał się witbier. Przy okazji zachęcamy do wzięcia udziału w konkursie na nazwę dla tego piwa - propozycje prosimy nadsyłać na konkurs@setkapub.pl do 2.08 do 12:00. Przypominamy adres: Poznań, św. Marcin 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się