Browarzyciel Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Witam, Na portalu http://szybki.fakt.p...y,137510,1.html ktoś podpisuje się nikiem Browarzyciel. Oświadczam, że nie mam z tymi wpisami nic wspólnego. Pozdrawiam Rafał Kowalczyk Wyłączny Browarzyciel we wszechświecie i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ale tamten to się nazywa "Browarzyciel Kapitan" to chyba jakiś Twój dowódca . Swoją drogą straszne głupoty wypisują i nie ma się co dziwić, że ludzie są skołowani i mało rozumieją o co chodzi z tym piwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarzyciel Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tja, ale co robić? Jak widać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej, tylko czemu nie podpisze się własnym pseudonimem? Ja mam teorię, że to jest jakiś dziennikarzyna/studenciak zatrudniony przez redakcję po to, żeby poczytność zwiększać. Napisałem maila do rzecznik prasowej tej redakcji, zobaczymy czy się dobrze zachowają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wytocz mu proces,co się będziesz rozdrabniał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ajtam, procesy są dla gejów i transwestytów. Prawdziwi mężczyźni biorą bejzbola i spuszczają wpierdol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 zgoda, prawdziwi twardziele jeżdżą bez siodełek. Zostawiają tylko rurkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Rower to gejownia z definicji napędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 zgoda, prawdziwi twardziele jeżdżą bez siodełek. Zostawiają tylko rurkę Rower to gejownia z definicji napędu. a myślałem że to forum piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Chyba nie wsiądę na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ajtam, procesy są dla gejów i transwestytów. Prawdziwi mężczyźni biorą bejzbola i spuszczają wpierdol! zgoda, prawdziwi twardziele jeżdżą bez siodełek.Zostawiają tylko rurkę Rower to gejownia z definicji napędu. Widze, ze panowie maja jakies ukryte marzenia seksualne. :mellow: Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Makaron, człowiek nie wie kiedy wychodzi z niego to coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Makaron, człowiek nie wie kiedy wychodzi z niego to coś Ale jak wchodzi to chyba czuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarzyciel Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Chyba ulgę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi