dabeer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 a może połączymy to z warzeniem? myślę że można by się spotkać u mnie i coś przy okazji upichcić, tylko że wtedy trzeba by się spotkać raczej po południu niż wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Skoro do chwili obecnej nie ma więcej chętnych, to sprawa 29-ego jest nieaktualna - właśnie poczyniłem inne plany na sobotę. Może po Nowym Roku się uda spotkać? Przy okazji najlepsze noworoczne życzenia dla wszystkich warzących Warmiaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrace Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Po Nowym Roku i ja będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Cześć. Zdobyłem ostatnio starą kratkę i trochę butelek. Czy ktoś chciałby się powymieniać? Mam kilka powtarzających się. A może macie jakieś etykiety/porcelanki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 To jest forum piwowarów domowych, nie birofilów. Spróbuj na browar.bizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Cisza w wątku zapadła... Skoro mrozy odpuściły, to może jakieś spotkanie zorganizujemy? Mi pasuje albo najbliższy weekend, albo za dwa tygodnie... Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To może ja spróbuję Kolejny festiwal piwny w Olsztynie na początku sierpnia. Szanowne starostwo podłapało pomysł, o którym mówiliśmy podczas poprzedniego spotkania m.in. z kolegą Czarnym. Jest z ich strony propozycja, aby omówić kilka szczegółów. Proponowane daty to 9 albo 10 marca. Jeśli piątek, to tak około 17:00, sobota - dowolnie. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Ciekawe czy ktoś się odezwie, aktywność w wątku od pewnego czasu poraża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Proponowane daty to 9 albo 10 marca. Jeśli piątek, to tak około 17:00, sobota - dowolnie. 8 marca - piątek 9 marca - sobota 10 marca - niedziela Może urlop w fabryce bym wziął i wyskoczył do Olsztyna? Sobota chyba jest terminem lepszym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 No cóż, kalendarz mi się w głowie popier...poprzestawiał Niemniej zgadzam się i uważam, że sobota to najlepszy termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Potwierdzam, sobota to dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Spróbuję, być. Tylko co to za spotkanie piwowarów, skoro nie możemy pić naszych wyrobów. Jak nic musimy spotkać się nad Jeziorem Długim, tam mendy jeszcze nie mendzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jak nic musimy spotkać się nad Jeziorem Długim Żeby bałwana ulepić Nieśmiało się spytam.. a może by tak u kogoś piwa uwarzyć w ramach spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja w ten weekend chyba pracuje. Jak ustalicie konkretny termin to postaram się załatwić wolne. A tak z innej beczki: Warmiński Browar Parowy planuje zorganizować małą imprezę w marcu http://www.facebook.com/events/277531995710647/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 To ustalmy konkretnie: sobota, 9 marca (pewnie w Starej Warszawskiej), godzina 18:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzealnik Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jeżeli czas pozwoli postaram się wpaść... chętnie z Wami pogadam i dowiem sie jakie są plany na WFDB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość patpul Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Potwierdzam przybycie do SW w następną sobotę o 18. (Chyba, że szlag mnie trafi, to trudno:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 hm. a dałoby radę 10go? wtedy nie będę musiał zwalniać się z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jancur Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Heja! Ja też się piszę. 9-tego pracuje ale postaram się dojechać. Najwyżej się spóźnię z godzinę. Pozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmczarny Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 hm. a dałoby radę 10go? wtedy nie będę musiał zwalniać się z pracy Jak dla mnie to w zasadzie jest bez różnicy i mogłaby to być niedziela. Tyle że wtedy to raczej o dużo wcześniejszej godzinie. Jeśli można prosiłbym zainteresowanych o określenie, jaki termin pasuje (wybrany zostanie ten, który pasuje większości) : 1. sobota, 9 marca, godzina 18:00 2. niedziela, 10 marca, godzina 13:00 3. niedziela, 10 marca, godzina 18:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ja w robocie dostałem ultimatum i muszę być 8-ego marca w zakładzie (te komunistyczne święta ), ale w sobotę powinienem teleportować się do Olsztyna. Termin bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dino Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 wybieram bramkę nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONTI Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Panowie witam. Potrzebuje mentora by jak dziecko wzial za reke i wprowadzil w swiat warzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Teofilak Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Panowie witam. Potrzebuje mentora by jak dziecko wzial za reke i wprowadzil w swiat warzenia hm. a dałoby radę 10go? wtedy nie będę musiał zwalniać się z pracy Jak dla mnie to w zasadzie jest bez różnicy i mogłaby to być niedziela. Tyle że wtedy to raczej o dużo wcześniejszej godzinie. Jeśli można prosiłbym zainteresowanych o określenie, jaki termin pasuje (wybrany zostanie ten, który pasuje większości) : 1. sobota, 9 marca, godzina 18:00 2. niedziela, 10 marca, godzina 13:00 3. niedziela, 10 marca, godzina 18:00 Ja głosuje za 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_W Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 17.03 Browar Parowy czyli Skrzynia zaprasza do miejscowości Patryki na wspólne warzenie. Wyciągnął jakąś kasę od państwa, robi imprezę w centrum wsi z okazji śniętego Patryka. W programie warzenie piwa/piw. Kontaktujcie się ze Skrzynią po dalsze szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi