sigur Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witajcie Decyzja podjęta, zrobię domowe piwo. Domowe browarzenie kusi mnie od kilku lat, ale zawsze było coś ważniejszego do zrobienia i wydawało się to takie trudne. Obecnie jestem na etapie kupowania niezbędnych gadżetów, a potem pierwsza warka! Pozdrawiam z Pszczyny Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Słuszna decyzja, poczytaj, kup co potrzebujesz i zabieraj się za warzenie. Samych udanych warek życzę. Pozdrawiam z Wrocławia. p.s. uzupełnij profil, będzie Ci łatwiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witamy! Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pogonowiak Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witaj sigur!!! Ja też jestem w trakcie zbierania/kupowania niezbędnego sprzętu (już troszeczkę go mam ) . No i powodzenia życzę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Cześć! Przeglądając forum pewnie zauważyłeś, że piwowarstwo wciąga Tak piszę bo ostrzegać zawsze trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witaj! Kup sobie 4 razy większy gar niż zamierzasz! Przyda się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam i życzę sukcesów w piwowarzeniu. Witaj! Kup sobie 4 razy większy gar niż zamierzasz! Przyda się. To prawda Przyjdzie moment, że będziesz chciał zwiększyć wybicie do maksimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi