josefik Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Ale oc A domowo piwowarski?? Z tego co wiem sklepów z asortymentem piwowarskim nie będzie. Edytowane 3 Listopada 2012 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 moze ja tez bym wzial po jakims piwku na wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Ale oc A domowo piwowarski?? Z tego co wiem sklepów z asortymentem piwowarskim nie będzie. CP będzie chyba z pokazem warzenia, jesli zamówisz to podrzucą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Mi został tylko butelkowany Lizol to nie biorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 MOZNA ZAMOWIC W CENTRUMPIWOWARSTWA I ODEBRAC W POZNANIU ALE PRZELEW ZA ZAKUPY MUSI BYC ZAKSIEGOWANY NA ICH KONCIE DO SRODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) Info o pokazie warzenia oraz dostawie surowców http://www.browar.bi...ad.php?t=100480 http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=100481 Edytowane 3 Listopada 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 (edytowane) Rozpakowujemy kolejne paczki z piwami na konkurs i pojawiają się problemy. Mamy paczkę zrobioną z kartonu po smażalnicy do frytek, owiniętą w czarną folię i zawiązaną sznurkiem na co najmniej pięć supełków. W środku butelki opakowane są dodatkowo w kartoniki jak np. ten na 140-lecie browaru w Elblągu. Jednym słowem wszystko jest, oprócz formularzy zgłoszeniowych. Załączam zdjęcie, a właściciela proszę o kontakt. Edytowane 5 Listopada 2012 przez wogosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Może formularz przygotowany w piśmie supełkowym Inków, to teraz na topie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Może formularz przygotowany w piśmie supełkowym Inków, to teraz na topie. No to kicha. Supełki rozwiązałem; żebym wiedział, przeciąłbym sznurek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Nie przejmuj się i tak trzeba wiedzieć w którym miejscu ciąć, można nie złapać kontekstu albo ramki się mogą rozjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 formularze w kartoniku po specjalu. dodatkowe info na kapslu / jednak doszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 "W trakcie trwania imprezy odbędzie się IV Poznański Konkurs Piw Domowych" czyli o której godzinie o 10??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havran Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Czy brak emaila z potwierdzeniem dostarczenia piwa należy traktować jako spóźnienie w doręczeniu przesyłki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 ja dostalem potwierdzenie wczoraj takze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Czy brak emaila z potwierdzeniem dostarczenia piwa należy traktować jako spóźnienie w doręczeniu przesyłki? Napisz do organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ile piw zostało zgłoszonych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giziu Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Czy brak emaila z potwierdzeniem dostarczenia piwa należy traktować jako spóźnienie w doręczeniu przesyłki? Ja również nie dostałem maila a na pewno się nie spóźniłem edit mail dotarł Edytowane 6 Listopada 2012 przez Giziu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja otrzymałem potwierdzenie na maila wczoraj późnym wieczorem. Jednak wstrzymałbym się z opinią, że brak maila oznacza spóźnienie w przesyłce. Pewnie panowie mają dużo zgłoszeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ile piw zostało zgłoszonych? Czterdzieści "z hakiem". Ale nie wiem jak się to rozkłada na poszczególne kategorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 kiedy selekcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) 15 x 3 = 45 wiec pewnie w niektórych kategoriach nie bedzie z domysłu mojego....no chyba że tak równo sie podzieliliśmy:) Edytowane 6 Listopada 2012 przez Przemczysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja już dawno temu wysłałem, a czy dotarło, to do tej pory nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Piszcie do Wogosza kub Janka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Dwa dni temu rozpoczęliśmy akcję rozpakowywania paczek i kodowania piw do eliminacji i konkursu. Piw jest naprawdę sporo; wydaje nam się, że wszystkie kartony są już otwarte, a maile z potwierdzeniami wysłane. Jeżeli ktoś nie dostał jeszcze informacji o statusie swojej przesyłki, to proszę o kontakt na PW do mnie lub Dżonego z podaniem imienia, nazwiska i maila, postaramy się wyjaśnić sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi