Parzon Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 jakbym wiedział że tak zloty wyglądają to bym wziął ze dwie skrzynki do testowania Trzymam za słowo ... i mam nadzieję na spotkanie przy piwie wcześniej niż za rok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Piotrze "pepo" AIPA zacna... dzięki za butelkę. Po zlocie wiem który styl mi najbardziej podchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Sorry za opóźnienie, ale już zdjęcia są w galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Dzięki Tomek za fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilko Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Zaproszenie aktualne, tylko muszę się urządzić Jestem świeżo po wyrostku, więc nie mogę dźwigać i cały misterny plan szybkiego otworzenia browaru zależy teraz od uczynnych kolegów:P Gdzie? Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 wpiszcie sobie "turniej piwa domowego lublin" w wujka googlewicza i zobaczcie ile jest odnośników Btw, kufelek wydany z okazji tegoż turnieju ma w nazwie trzeci czyli przyszłoroczny będzie czwarty! Z informacji na Browamatorze wynika, że były to bardziej warsztaty niż zlot. Rok 2003 oraz 2003 i 2004. Drugie warsztaty znalazły się także w albumie wspominkowym BA. Oj następne muszą być jeszcze lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi