admiro Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Potrzebne części: - Silnik wycieraczek - Zasilacz - Kawałek blachy, ja zastosowałem ocynkowany kątownik ciesielski - 3 śruby Wykonanie: - blachę naciąć kątówką i wygiąć - przewiercić otwory i przykręcić silnik Minusy: Wydajność niska, 6 minut na kilogram. Z drugiej strony zdąży ześrutować przed podgrzaniem wody do warzenia. Plusy: Wolne obroty czyli nie zużywa zanadto śrutownika, nie kurzy. Jak już masz silnik wycieraczek to koszt wynosi zero pershi i gonzo5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Cześć. W razie zablokowania śrutownika (u mnie był kamień) rozwali ci silniczek, zasilacz, albo pęknie wałek porkerta (tak było u mnie). Rozwiązanie to zabezpieczenie nadpradowe, albo zasilacz z takim zabezpieczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 od kompa zabezpiecza przed przeciążeniem. Walcowy staje przy silniku od wycieraczek, chyba żeby bardzo ograniczyć zasyp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piastun Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Ciekawe rozwiązanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi