Przemczysław Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja poproszę po kilogramie marynki lubelskiego i perle, jak wygląda kwestia finansowa da rade wysłać do poznania?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 A mówiłem, że jak wrócimy to się zamówienia posypią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ok, podsumowałem wszystkie zamówienia, jutro jadę do p. Zygmunta. Zamówienia przyjmuję do godz. 21, a potem akcję zawieszamy do października (będzie herkules). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Poprosiłbym także po kilogramie marynki lubelskiego i perle. Myślę, że przesyłkę mógłbym połączyć z Przemczysławem bywam często w Poznaniu więc mógłbym odebrać. Ostatnio dużo wysyłam przez www.sendit.pl kurier DPD lub UPS paczka do 30kg kosztuje do 17,21zł brutto i bez problemów mozna zamówić opłacic i kazac podjechac do nadawcy po paczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Poprosiłbym także po kilogramie marynki lubelskiego i perle. Myślę, że przesyłkę mógłbym połączyć z Przemczysławem bywam często w Poznaniu więc mógłbym odebrać. Ostatnio dużo wysyłam przez www.sendit.pl kurier DPD lub UPS paczka do 30kg kosztuje do 17,21zł brutto i bez problemów mozna zamówić opłacic i kazac podjechac do nadawcy po paczkę. 4 kg to spory worek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Poprawiam 6 kg(moje 3 i 3 Abato) ale jak najbardziej jestem za jeśli da sie wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 jak wygląda sprawa? wizyta u p. zygmunta sie odbyła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 jak wygląda sprawa? wizyta u p. zygmunta sie odbyła? Wizyta jeszcze się nie odbyła, bo nie miałem czasu żeby podjechać. Kontaktowałem się telefonicznie i chmiel będzie czekał w poniedziałek spakowany i gotowy do odbioru. W sumie dla wszystkich chętnych wyszło 22kg szyszek (dla Ciebie amap zamówiłem po kilogramie ). Od wtorku będę przepakowywał i rozsyłał, koszt wysyłki to 16,10zł brutto - przesyłka DPD (do paczkomatu się nie mieści). Skontaktuję się ze wszystkimi na PW, w celu ustalenia szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 26 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Chmiel podzielony i przygotowany do wysyłki. Okazało się, że nie mam wystarczająco dużego pudła, żeby zmieścić zamówienie chłopaków z Wrocławia (w sumie 9,5kg) W związku z tym przesyłka się nieco opóźni, bo muszę gdzieś zdobyć odpowiedni karton - postaram się wysłać wszystko najpóźniej w piątek. Parzon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Wrocław rządzi A tak na poważnie, to wielkie dzięki za chęci i działania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 A co z lubelakami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 30 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wszystko już popakowane, jutro pewnie kurier odbierze przesyłki. Przepraszam wszystkich za opóźnienia. Zostało jeszcze po kilogramie każdego gatunku, jeśli ktoś jest chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Hmm.... a możesz mi odłożyć paczuszkę z Perle ? niby jakieś tam zapasy już mam... ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablokrak Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zostało coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak coś jeszcze zostało, to też bym przygarnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 3 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Paczki kurier odebrał dzisiaj, zdążyłem od poniedziałku zgłosić w DPD dwie interwencje (nie wiem co za czort, ale tak to nazywają) i złożyć pisemną reklamację. Oczywiście facet twierdził, że nie dostał żadnego zlecenia z centrali na odbiór... Jeszcze raz przepraszam zainteresowanych za opóźnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mam takie drobne pytanie, kto dostał wrocławską przesyłkę? Ja dostałem czyjąś, w której było po 2kg, marynki, perle i lubelskiego. Brakuje nam po 1kg Lubelskiego i Marynki i 1,5kg Perle? Czy ktoś kto dostał "nadwyżkę" mógłby się ze mną skontaktować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Mam takie drobne pytanie, kto dostał wrocławską przesyłkę? Ja dostałem czyjąś, w której było po 2kg, marynki, perle i lubelskiego. Brakuje nam po 1kg Lubelskiego i Marynki i 1,5kg Perle? Czy ktoś kto dostał "nadwyżkę" mógłby się ze mną skontaktować? Ja dostalem nie swoja paczke ale nie wiem ile i czego fizycznie nie widzialem tej paczki wiem tylko ze jest ciezsza niz ta ktora powinienem otrzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Jeżeli możesz na nią spojrzeć, to powinno być na niej napisane ile i dla kogo (na mojej tak było). Opis na opakowaniu był zgodny z zawartością, tylko kierunek wysyłki nie ten, może to przez zbieżność imion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atebo Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wiem, ze do Poznania zamiast 3X2kg dotarło duzo mniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 No nie moge spojrzec ale sie dowiem co tam jest napisane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 leszczu czy przesyłka była adresowana na Luboń?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 (edytowane) leszczu czy przesyłka była adresowana na Luboń?? bodajże tak, jak wrócę z pracy, to sprawdzę dokładnie, o zbieżności imion już wspominałem Czyli już wiem do kogo to miało trafić. Chłopaki co robimy z tym fantem? Edytowane 8 Października 2012 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemczysław Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Poczekajmy, Gregorc złożył reklamacje wiec firma powinna sie co do nie ustosunkowac:) Miło Mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eslord Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ta paczka u mnie jest zaadresowana do mnie...Gregorc zlozyl reklamacje zatem czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi