anteks Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie wiem czy to impreza otwarta bo nikt z uczestników wymienionych na plakacie się tym nie chwali http://pspd.org.pl/event/piwny-blog-day-1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 no wlasnie moze da sie wbic tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie wiem czy to impreza otwarta bo nikt z uczestników wymienionych na plakacie się tym nie chwali http://pspd.org.pl/e...ny-blog-day-1-0 Andrzej, przecież ty masz tam wstęp z urzędu. http://www.piwo.org/blog/7/entry-16-no-to-startujemy/ Prowadzisz przecież zajebistego bloga, codziennie czytam od dech do dechy anteks, Szwed i WiHuRa 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIAK Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Z tego co wiem sama impreza w klubie z wykładami jest zamknięta, na imienne zaproszenia, tylko dla aktywnych blogerów. Pewnie dopiero od maratonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) Nie wiem czy to impreza otwarta bo nikt z uczestników wymienionych na plakacie się tym nie chwali http://pspd.org.pl/e...ny-blog-day-1-0 Andrzej, przecież ty masz tam wstęp z urzędu. http://www.piwo.org/...-to-startujemy/ Prowadzisz przecież zajebistego bloga, codziennie czytam od dech do dechy Jakoś mi nie spieszno na imprezę organizowaną przez KP Na sobotę mam inne plany( dyszka do przebiegnięcia) ps. I ja na swoim blogu nie wspomniałbym o mecenasie tej imprezy Edytowane 25 Września 2012 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jakoś mi nie spieszno na imprezę organizowaną przez KP Na sobotę mam inne plany( dyszka do przebiegnięcia) Sie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Lista piw w Setce zacna. Już w najbliższą sobotę spotykamy się w Poznaniu! W forum weźmie udział blisko 20 piwnych blogerów, natomiast wieczorem widzimy się w Setce. Przewidywana lista lanych obejmuje same piwa z polskich minibrowarów i browarów kontraktowych: - Borsuk/Widawa - Parowe/Widawa - Bury Kocur/Manufaktura - Witbier/Artezan - Dubbel/Artezan - Red AIPA/Haust - ESB/Pinta - Dobry Wieczór/Pinta - Dymy Marcowe/Pinta - Lady Blanche/AleBrowar - Rowing Jack/AleBrowar - Sweet Cow/AleBrowar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 czy możliwe jest podanie listy uczestników z ich blogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Lista piw w Setce zacna. Już w najbliższą sobotę spotykamy się w Poznaniu! W forum weźmie udział blisko 20 piwnych blogerów, natomiast wieczorem widzimy się w Setce. Przewidywana lista lanych obejmuje same piwa z polskich minibrowarów i browarów kontraktowych: - Borsuk/Widawa - Parowe/Widawa - Bury Kocur/Manufaktura - Witbier/Artezan - Dubbel/Artezan - Red AIPA/Haust - ESB/Pinta - Dobry Wieczór/Pinta - Dymy Marcowe/Pinta - Lady Blanche/AleBrowar - Rowing Jack/AleBrowar - Sweet Cow/AleBrowar No, no, udało się zapełnić cały bar polskimi piwami rzemieślniczimi/kontraktowymi/restauracyjnymi, nie sądziłem, że tak szybko to stanie się możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Lista piw w Setce zacna. Już w najbliższą sobotę spotykamy się w Poznaniu! W forum weźmie udział blisko 20 piwnych blogerów, natomiast wieczorem widzimy się w Setce. Przewidywana lista lanych obejmuje same piwa z polskich minibrowarów i browarów kontraktowych: - Borsuk/Widawa - Parowe/Widawa - Bury Kocur/Manufaktura - Witbier/Artezan - Dubbel/Artezan - Red AIPA/Haust - ESB/Pinta - Dobry Wieczór/Pinta - Dymy Marcowe/Pinta - Lady Blanche/AleBrowar - Rowing Jack/AleBrowar - Sweet Cow/AleBrowar No, no, udało się zapełnić cały bar polskimi piwami rzemieślniczimi/kontraktowymi/restauracyjnymi, nie sądziłem, że tak szybko to stanie się możliwe. To stała oferta czy przygotowana na ten dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Czy ktoś wie jaki cel miała ta impreza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Czy ktoś wie jaki cel miała ta impreza? Dopieszczenie blogerów przez producenta Pilzner Urquel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Jaki cel mają zloty i spotkania piwowarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi