AndrzejKu Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 to ja rezerwuje 4 (żonka, junor i ja oraz Skwak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 A mnie żonka powiedziała: a jedź se! Więc wstępnie gdzieś mnie samego tam ulokujcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 (edytowane) A przyjmiecie żółtodzioba z żoną? Potrzebny by był pokój dwuosobowy od piątku do soboty (2 doby). Edytowane 15 Listopada 2012 przez Krzyko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 18 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Hej hej Tez zjawiłbym się razem z moją piękniejszą połową. Jeśli są miejsca, to prosimy o pokój 2-osobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja na to jak na lato. Wg stanu na dziś przyjadę bez rodziny. Piszę się więc do tej samej dwójki co Ty. No to bierzemy kije i zostajemy na tydzień (chociaż na ryby to w górę Pilicy :-///) Jednak Sulejowski to sympatia - nasz rocznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Widzę, że zainteresowanie spore co bardzo cieszy Jak jeszcze są to poproszę o rezerwację jednej dwójki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak dla mnie to za wcześnie na zapisy, z decyzją muszę się wstrzymać do końca stycznia. Najwyżej spotkamy się w czerwcu w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Decyzje ostateczne jasne że dopiero w styczniu, ale zainteresowani mogą pisać będziemy jakieś wstępne przymiarki robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pisze się na dwójkę i mam pytanko, czy psy są dopuszczone do zlotu, nie mam gdzie zostawić mojej suczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Myślę że z psem nie powinno być problemu. Jeżeli tylko nie odgryzie mi palców tuż pryz łokciach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Oczywiście notuję wszystkie wstępne rezerwacje pokoi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Cześć. Bielok + Kasia - pokój 2 osobowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Serdecznie zapraszamy na zlot,który się odbędzie (tak dla przypomnienia ) 19-21.04.2013r w miejscowości Bronisławów nad Zalewem Sulejowskim w woj. łódzkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Na mnie możesz liczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Szkoda, że termin zlotu wypada przed sezonem żeglarskim który zazwyczaj na akwenach śródlądowych zaczyna się 1 maja .. ale może coś wykombinuję pozdrawiam niezmiernie serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Fajna lokalizacja. Cieszę się, że nad wodą, a nie ciągle góry, góry i góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A oficjalne zapisy kiedy się zaczną? Bo ja prawdopodobnie pojadę z osobą towarzyszącą. Jeszcze jedno pytanie jest tam możliwość wypożyczenia żaglówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Żaglówek nie, ale są rowery wodne, kajaki i łódki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A oficjalne zapisy kiedy się zaczną? Od początku wątku ludzie robią rezerwację pokoi, a ja robię notatki w swoim "kajecie" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fentel Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jeszcze jedno pytanie jest tam możliwość wypożyczenia żaglówek? .. ale może coś wykombinuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 A gdzie tak późno się zaczyna sezon? Ja kojarzę że w Krakowie to się jakoś w kwietniu zaczynał. Dla przykładu tu z 2012 roku: (strona KOZŻ coś nie działa) http://www.ykp.krakow.pl/pl/aktualnosc/otwarcie-sezonu-zeglarskiego-2012 A tak na marginesie masz zamiar przywieźć swoją łódkę czy masz znajomości nad zalewem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Może wyświetlisz listę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutimar Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Słuchajcie musimy się powoli decydować, do końca lutego obiecałem, że podamy przybliżoną ilość pokoi/domków, które rezerwujemy. Zatem wpisujcie się kto przyjedzie. Zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 (edytowane) Parę postów wcześniej Gabi napisała: Od początku wątku ludzie robią rezerwację pokoi, a ja robię notatki w swoim "kajecie" . Więc chyba jest już jakaś lista chętnych... Na której zresztą mam nadzieję że zostałem uwzględniony. Edytowane 6 Lutego 2013 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
underoak Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 To i ja się piszę - plus jeszcze jedna osoba, czyli moja LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi