olgierd Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Pewnie że trudno No ale co zrobić ? w dzisiejszych czasach lepiej za bardzo nie kombinować z jakimis zwolnieniami itp. Wolę dać wcześniej znać (może ktoś wskoczy na to miejsce ?) niż nie przyjechać i się nie odezwać. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Spotkanie oczywiście dalej aktualne. Tylko miejsc brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Niebawem nowe informacje. Jeszcze trochę cierpliwośći. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dzisiaj na PW wyślę dane do przelewu osobom z listy chętnych na spotkanie. Niestety na dzień dzisiejszy nie ma możliwości dopisania dodatkowych osób do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No nareszcie! Już się nie mogę doczekać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja już czekam na Twoje piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja już czekam na Twoje piwo. Na też, ale cierpliwość jest cnotą i zostanie nam wynagrodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jednak przeprowadzka znacznie bardziej absorbuje niż się można spodziewać. Dopiero dzisiaj trafiłem na ten wątek. Bawcie się dobrze .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jednak przeprowadzka znacznie bardziej absorbuje niż się można spodziewać. Dopiero dzisiaj trafiłem na ten wątek. Bawcie się dobrze .... Ty się dalej przeprowadzasz czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No mniej więcej. Niby od miesiąca na nowych śmieciach a ciągle robota, ciagle coś trzeba przywieźć, na nic nie ma czasu..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak masz dwa mieszkania to w drugim możesz mieć browar Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak masz dwa mieszkania to w drugim możesz mieć browar Jacek Chyba raczej browar Kocourek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Jak masz dwa mieszkania to w drugim możesz mieć browar Jacek I od czasu do czasu mógłbyś wpaść do domu odwiedzić rodzinę Edytowane 20 Listopada 2012 przez Szwed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak masz dwa mieszkania to w drugim możesz mieć browar Jacek Chyba raczej browar Kocourek brakło mi przecinka przed Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jak masz dwa mieszkania to w drugim możesz mieć browar Jacek Co najwyżej fermentownię bo kuchnia w całości pojechała na nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Jeśli to jeszcze możliwe to na listę zapasową poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Bedę pamiętał o Tobie, ale może być ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Spoko. I tak nie za bardzo dysponuję czasem więc nic strasznego się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Jacek, na Wigilię znajdziesz czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Będę sie starał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Dla przypomnienia, jutro mija termin wpłat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A za tydzień o tej porze, każdy piwem mnie wspomoże Pieron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A za tydzień o tej porze, każdy piwem mnie wspomoże Nie wiedziałem, że taki poeta z Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozd Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Nuda w pracy czyni cuda Byle do przyszłego piątku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Aktualna lista na spotkanie. Rozpoczęcie o godz. 17.00 . Proszę o punktualne przybycie. wena + 5 1/2 weny pieron + 4 Ignac + 2 Angela Gabi Pedro Jejski +1 Fentel + 4 drozd + 1 shayboos Przemyss crocco Ronin + 1 Dori Janusz misiuzeb + 1 tieroo prusak ppiotr + 1 volker +1 Dziadek Pablo zorroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi